Vacature Medisch secretaresse/secretaris

Medisch secretaresse/secretaris in Nijmegen

Jij bent een echte teamplayer die graag het overzicht houdt! Met jouw gezonde dosis gezelligheid en humor draag je bij aan een goede werksfeer. Werk jij graag in een platte organisatie, waarbij de cliënten centraal staan en het welzijn van de medewerkers voorop? Mooi! Centiv is op zoek naar een medisch secretaresse/secretaris.

Bij Centiv kunnen volwassenen en ouderen terecht voor kortdurende psychologische behandeling. Binnen de Generalistische Basis GGZ behandelen ze milde tot matig ernstige psychische problematiek. Centiv hanteert een op maat gemaakte, probleemgerichte- en kortdurende aanpak, waarbij de cliënt centraal staat. Wat Centiv zo uniek maakt, is niet alleen hun aandacht voor cliënten maar ook voor collega’s. Er heerst een fijne organisatiecultuur waarin collega's op elkaar kunnen bouwen en samen beslissen. Als zelfsturend team zijn ze constant bezig om de cultuur van vertrouwen, transparantie en innovatie in stand te houden. Niet voor niets ontving Centiv vanuit het ministerie van VWS de erkenning als koploper in de gezondheidszorg 2024 vanwege de goede organisatiecultuur en uitstekende resultaten.

Wat je als Medisch secretariaatsmedewerker gaat doen

Als Medisch Secretariaatsmedewerker kom je te werken in een secretariaatsteam, bestaande uit negen andere collega’s. Het secretariaat is een hecht team die ook vaak samen leuke dingen ondernemen. Jullie zijn samen de steun en toeverlaat van de behandelteams van deze locaties: Uden/Oss, Venray, Venlo, Weert en Nijmegen. Deze behandelteams zijn grotendeels zelfsturend, dus je komt terecht in een platte organisatie. Online wordt er snel geschakeld met andere collega’s die op andere locaties of thuis werken.

Bij Centiv zijn je werkzaamheden divers, en omvatten onder andere werkzaamheden zoals:

 • Inkomende vragen van cliënten en behandelaren telefonisch en per e-mail beantwoorden.
 • Intakes plannen en afspraken verzetten.
 • Groepssessies inplannen.
 • De behandelaren komen binnen lopen met vragen waarmee jij ze helpt.
 • Screenen van doorverwijzingen samen met een behandelaar. Je kijkt of de doorverwezen personen geschikt zijn voor een behandeling bij Centiv.
 • Jouw behandelteam ontzorgen op secretarieel vlak. Denk hierbij aan het maken van notulen bij een werkoverleg, kaartjes versturen bij bijzondere gebeurtenissen, inkopen doen, etc.
 • Behandelingen administratief afsluiten en beoordelen op het voldoen aan regels.

Bovendien denk je actief mee over de werkwijze van het secretariaat en kun je, indien gewenst, deelnemen aan lopende projecten.

Wat biedt Centiv

 • Een bruto maandsalaris van € 2.387- € 3.541 o.b.v. 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (conform CAO GGZ FWG40).
 • Er worden geen functioneringsgesprekken gevoerd, de focus ligt op ontwikkelgesprekken.
 • Een jaarcontract wordt bij goed functioneren automatisch omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Jij hebt veel inspraak in deze platte organisatie.

Dit neem je mee

Jij bent een leergierig en gemotiveerd persoon. Door jouw flexibiliteit en stressbestendigheid, weet jij je hoofd koel te houden als de telefoon rood blijft gloeien of de planning anders verloopt. Jij zet jouw sterkte communicatieve vaardigheden maar al te graag in om de cliënten optimaal te kunnen helpen. Naast een goede telefoon- en computervaardigheid, is het ook handig als je de Engelse taal een beetje onder de knie hebt. Soms komt het wel eens voor dat een Engelse cliënt belt voor een vraag over hun afspraak.

Daarbij:

 • Pre; ervaring in de zorg, maar persoonlijkheid is belangrijker.
 • Heb je ervaring met vertrouwelijke gegevens en ben je bewust van privacy.
 • * Ben je woonachtig binnen 30 autominuten van Nijmegen. Daarbij ben je bereid om 1 keer in de week naar locatie Venray te gaan. Zodat iedereen jou goed leert kennen en je een echte teamplayer kan worden.
 • Ben jij die échte teamplayer, met een gezonde dosis gezelligheid en humor, die bijdraagt aan de goede werksfeer?

* Werk jij liever in de omgeving van Uden/Oss? Dat kan, bekijk de vacature snel!

Waar ga je werken

Centiv is geliefd bij cliënten, verwijzers en medewerkers. Naast de fijne organisatiecultuur, zijn ze trots op hun effectieve processen die niet bureaucratisch zijn. De behandelteams zijn grotendeels zelfsturend en dragen veel verantwoordelijkheid.

Dit alles wordt opgemerkt door de omgeving: Centiv heeft een van de hoogste waarderingen onder alle GGZ-instellingen en worden door een onderzoeksbureau geprezen om hun uitstekende en veilige bedrijfscultuur. Bovendien hebben ze diverse landelijke innovaties in GGZ-therapieën gerealiseerd, waarvoor ze erkenning hebben gekregen, waaronder de nominatie voor de Zinnige Zorg Award in 2021 en de nationale Zorgverslimmer Award in 2022.

Ook door de cliënten was Centiv de meest gewaardeerde geestelijke gezondheidszorgorganisatie in 2018. In 2019 had Centiv de op één na hoogste cliëntwaardering van alle GGZ-instellingen in Nederland volgens Zorgkaart en ook in 2020-2023 zaten ze telkens in de top van Nederland. Centiv behaalt ook sterk bovengemiddelde behandelresultaten en heeft diverse innovatieve therapieën ontwikkeld die inmiddels zijn omarmd als landelijke Good Practice.

Interesse? Wij leren je graag kennen!

Solliciteer direct met jouw cv en korte motivatie via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt Centiv bij het wervings- & selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Centiv.

Heb je nog vragen over de vacature of organisatie? Stel ze gerust aan Doris Moggré via 06-30747291 of doris@steamz.nl.Functie:Medisch secretaresse/secretaris
Startdatum:11-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2387 – 3541
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centiv via doris@steamz.nl of 06-30747291. Of bezoek hun website https://www.steamz.nl/werkzoekende/vacatures/medisch-secretaresse-secretaris-2.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Medisch secretaresse/secretaris Centiv 11-04-2024

Bekijk ook andere vacatures