Vacature Medewerker Centrale Planning Orthopedie (Werkstudent

Medewerker Centrale Planning Orthopedie (Werkstudent in Nijmegen

Sint Maartenskliniek logo

Medewerker Centrale Planning Orthopedie (werkstudent)

  • Nijmegen
€ 2.429 - € 3.440 per maand Orthopedie Zorgondersteuning

Vacaturedetails Solliciteren

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.


Help jij mee aan de beste zorg?


Bij de Sint Maartenskliniek willen we de beste zorg leveren voor onze patiënten. Een prettig contact en een goede service vinden we daarbij belangrijk. Daarom zijn we per direct op zoek naar tijdelijke versterking door een:


Medewerker Centrale Planning Orthopedie (werkstudent)

Afdeling Zorglogistiek Orthopedie


24 - 36 uur per week


Locatie Nijmegen


De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.


Jouw afdeling

De afdeling Zorglogistiek Orthopedie ondersteunt de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek. Het team bestaat uit 55 enthousiaste medewerkers die het volledige plan- en roosterproces van de orthopedische zorgketen ondersteunen, inclusief Anesthesiologie en Radiologie. Onze afdeling bestaat uit adviseurs capaciteitsmanagement, roosterplanners, spreekuurrasterplanners, OK planners, poli planners en medisch secretariaat.

Jouw functie

Als medewerker CPO ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten en verwijzers voor vragen over afspraken, wachttijden en verwijzingen. Je beantwoordt telefonisch of per email de vragen van de patiënt en waar mogelijk handel je ze ook direct af. Vanuit de backoffice draag je tevens zorg voor het inplannen van poliklinische afspraken voor de gehele orthopedische keten. Je houdt rekening met de belangen van de patiënt en medewerkers. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van verwijzingen, vragenlijsten en binnengekomen post. Waar nodig stem je hierover af met behandelaren.


Vereisten

Wat neem je mee

Wij zoeken klantgerichte, enthousiaste en oplossingsgerichte mensen die van uitdaging en hectiek houden. Ervaring in contact met- en de planning van patiënten is een pre. Klantgerichtheid en probleemoplossend vermogen zijn vereist, evenals goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en contactuele eigenschappen. Je vindt het ook leuk om in een team te werken. Deze baan is heel goed te combineren met studeren, doordat je in overleg ingeroosterd wordt.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie. Je ontvangt een 0-uren contract waardoor het aantal werkuren kan variëren en per periode vooraf met elkaar wordt afgestemd. Met een salaris van minimaal € 2.429,- en maximaal € 3.440,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 35 CAO ziekenhuizen).

Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden , waaronder een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.


Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met , coördinator CPO. Zij is bereikbaar via of [email protected]


Gebruik dan de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!
Functie:medewerker centrale planning werkstudent
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2429 – 3440
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sint Maartenskliniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Medewerker Centrale Planning Orthopedie (Werkstudent Sint Maartenskliniek 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures