Vacature Medewerker Debiteuren/Crediteuren VVE

Medewerker Debiteuren/Crediteuren VVE in Nijmegen

Werken bij NMG

Medewerker debiteuren/crediteuren VvE

Nijmegen

37,5

MBO

Krijg jij er energie van om nauwkeurig en gedetailleerd te werk te gaan en heb je affiniteit met vastgoed en cijfers? Ben jij die gemotiveerde collega die graag wil werken in een energieke en dynamische omgeving? Solliciteer dan snel op onze vacature voor de functie van medewerker debiteuren/crediteuren VvE . Samen werken wij vanuit het motto: 'Beheren doen we samen'. Samen met je collega's, maar vooral ook samen met de besturen van de VvE's!

''

Wat ga je doen?

Als medewerker debiteuren/crediteuren voer jij grotendeels zelfstandig de debiteuren- en crediteurenadministratie van VvE's uit. Je verwerkt facturen, verzorgt betaalbatches en incasso-opdrachten. Je beantwoordt de financiële vragen vanuit de VvE's, maar ook intern van jouw collega's.

Wie zoeken wij?

Je hebt minimaal MBO niveau 4 diploma behaald en hebt een cijfermatig inzicht. Je bent nauwkeurig, proactief en van nature een echte doorpakker die gericht is op kwaliteit. Je werkt vanuit een klantgerichte en collegiale basishouding. Je hebt ervaring in het voeren van een financiële administratie en met name het debiteuren- en crediteurenbeheer. De Nederlandse taal beheers je uitstekend, zowel mondeling als in geschrift.

Over NMG Vastgoed

Bij NMG hechten we waarde aan proactief handelen, persoonlijke aandacht, samenwerking en vernieuwing. Ons team bestaat uit betrokken en gemotiveerde medewerkers die zich inzetten voor een efficiënte en klantgerichte werkwijze. We streven naar duurzame oplossingen en optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij vinden wij het belangrijk dat onze collega's de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Daarom is er een organisatie breed talentmanagement beleid waar jij als nieuwe collega aan kan deelnemen. Je krijgt hier een persoonlijk dashboard met betrekking tot ontwikkeling en je kan workshops en cursussen volgen, helemaal volgens jouw persoonlijke leerlijn.

NMG biedt verschillende soorten dienstverlening binnen het vastgoed. Van vastgoed- en VvE-beheer tot het verhuren en verkopen van woningen. We zijn een groeiende organisatie die kansen biedt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wil je meer weten over ons? Bezoek onze website op: www.nmg.nl

Wat bieden wij?

Ons vertrouwen en onze loyaliteit omdat wij dit de basis van een fijne werksfeer vinden. Wij geven je de ruimte voor initiatieven en ideeën. Wij hebben alles in huis voor jouw carrière in het vastgoed en bieden je:

 • Een salaris van € 2.300,00 tot € 2.900,00 bruto per maand o.b.v. fulltime (fulltime is 37,5 uur) afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Een werktijdregeling waarbij je, bij een fulltime dienstverband, per maand een vrije dag kunt opbouwen;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Een eindejaarsgratificatie van 2% van het bruto jaarsalaris excl. vakantietoeslag;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime);
 • Een goede pensioenregeling waarbij wij 50% van de premie betalen;
 • Een fijne werkplek met laptop en zit-/stabureau in ons moderne kantoor in Nijmegen;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze NMG Academie met deelname aan ons talentmanagementprogramma;
 • Personeelsfeestjes en uitjes met je collega's;
 • Je kunt gezamenlijk lunchen met collega's in onze gezellige kantine;
 • Fruit op het werk;
 • Laptop van de zaak.

Reageren?

Herken jij je in wat wij zoeken? Solliciteer dan door je CV en een korte motivatie te versturen t.a.v. Amber Jurok en/of Martin Broeksteeg via . Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.Functie:medewerker debiteuren crediteuren vve
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2900
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NMG Vastgoed via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Medewerker Debiteuren/Crediteuren VVE NMG Vastgoed 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures