Vacature Projectleider

Projectleider in Nijmegen

werken bij de variabele: 0800-7107

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

Logo De Variabele

Projectleider

Regio Nijmegen

Introductie

Ben je toe aan een volgende stap als technisch projectleider bij een werkgever die innovatie en maatschappelijke impact omarmt?

 • Vanaf het begin van het project tot aan de oplevering verantwoordelijk zijn?
 • Fungeren als de spil in communicatie tussen partnerbedrijven en De Variabele?
 • Ervoor zorgen dat bewoners terugkijken op een fijne samenwerking en tevreden zijn met het eindresultaat?

Dan hebben we dé baan voor jou! Sluit je aan bij ons team van Projectleiders

Functie

Je helpt corporaties met huisvestigings- en klimaatopgaven. Van gevelonderhoud van enkele huizen tot de verduurzaming van een complete woonwijk. Je gaat aan de slag op een van onze kantoren (gevestigd in Doetinchem, Elst, Nijmegen en Veenendaal). Hier krijg je de kans om 'jouw eigen winkel' te runnen en zo De Variabele in deze regio verder zichtbaar te maken. Daarbij kun je voor advies altijd terecht bij de collega-projectleiders van onze andere regio's.

Concreet betekent dit dat je:

 • de regie voert en eindverantwoordelijk bent voor meerdere projecten in diverse fases. Afwisseling gegarandeerd!
 • een belangrijke schakel bent in de communicatie. Je overlegt met partnerbedrijven, maar bespreekt het project ook met de opdrachtgever. Je houdt iedereen op de hoogte en zorgt voor soepele project-uitvoeringen.
 • de financiën bewaakt en analyseert. Je waarborgt de dossierkwaliteit, identificeert eventuele afwijkingen in calculaties en rapporteert over voortgang van projecten die oplopen van 10K tot 10 miljoen euro.
 • je richt op diverse thema's: energetische maatregelen, brandveiligheid en woonplezier. Je kunt hierover meepraten, waarbij we je uitdagen om (naast traditionele oplossingen) te komen met innovatieve manieren van werken.
 • oog hebt voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Je streeft naar een optimaal resultaat door verbetering van de effectiviteit en efficiëntie van je projecten. Je wijst teams op normen en helpt bij de naleving. En levert ook nog eens een maatschappelijke en sociale bijdrage, doordat je je bezighoudt met thema's als duurzaamheid.

Functie-eisen

Met jouw organisatietalent en aanpakkersmentaliteit breng je projecten eerder verder. Je stelt je flexibel op, bijvoorbeeld bij tijdsdruk of als we van plannen moeten afwijken. In de aansturing van het projectteam weet je collega's te inspireren en motiveren. Je staat stevig in je schoenen: je spreekt mensen aan als het nodig is en krijgt steeds de neuzen dezelfde kant op.

 • Je hebt een HBO-werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met technisch projectmanagement, bij voorkeur in de onderhoudswereld.
 • Je hebt financieel inzicht, interpreteert deze gegevens en zet deze om in acties die de projecten ten goede komen.

Herken je jezelf hierin? En heb je zin om aan de slag te gaan?

Aanbod

We bieden een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een uitstekend salaris krijg je van ons:

 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • een goede pensioenregeling, waarvan De Variabele 75% betaald;
 • 30 vrije dagen bij een fulltime dienstverband;
 • een laptop, telefoon en andere voorzieningen die nodig zijn om je werk goed uit te kunnen voeren;
 • een pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder het leasefietsplan, korting op een sportschool abonnement, korting bij vaste leveranciers en collectieve verzekeringen;
 • een open cultuur waar werkplezier centraal staat;
 • een introductieprogramma, onze Opstaptraining, waarin we je in een aantal ochtenden klaarstomen voor jouw rol binnen De Variabele;
 • veel mogelijkheden om via opleidingen en trainingen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • en vooral een betrokken en ambitieus team om mee samen te werken.

Inlichtingen

Je bent onderdeel van een hecht team. Met de projectondersteuner (calculator/werkvoorbereider) vorm je een vast duo. Deze nauwe samenwerking biedt stabiliteit en de mogelijkheid om elkaar te ondersteunen en versterken.

Per project kan je uitvoeringsteam wisselen, waarbij je samenwerkt met zowel collega's van De Variabele als van partnerbedrijven. Deze afwisseling zorgt voor een dynamische werkomgeving waarin je voortdurend nieuwe inzichten opdoet en je netwerk uitbreidt.

Een goede start is essentieel; daarom loop je de eerste periode mee met onze huidige projectleiders. Zo krijg je een goed beeld van onze organisatie en de processen.

Wie zijn we

Organisatie

De Variabele is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en verduurzaming van vastgoed. Dat doen we veelal voor woningcorporaties in de regio's Nijmegen, Elst, Doetinchem, Helmond of Veenendaal. We zijn jaren geleden ontstaan uit een fusie van 3 familiebedrijven. Vandaar ook onze platte structuur, korte lijnen en betrokken en loyale collega's. We lopen graag voorop, bijvoorbeeld met innovatieve oplossingen voor verduurzaming. Maar ook door vernieuwende samenwerkingen aan te gaan met onze partners. We dagen elkaar graag uit om mee te denken over de verbetering van processen.

En gaat jouw maatschappelijke betrokkenheid net als die van ons verder dan de sociale huursector? Mooi! Dan doe je vast en zeker mee aan onze jaarlijkse vrijwilligersdag De Variabele Doet! Zo bouwden we al eens een dak boven de kinderboerderij van een Bio Vakantieoord. En klusten we voor het Leger des Heils. Gaaf toch?Functie:projectleider
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Variabele via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Projectleider De Variabele 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures