Vacature Secretaresse

Secretaresse in Nijmegen

GGD Gelderland Zuid Logo

11 juni 2024

Secretaresse

Standplaats Nijmegen

28 - 32 uur per week

Over GGD Gelderland-Zuid

GGD Gelderland-Zuid is de gezondheidsdienst voor 14 gemeenten in de regio's Nijmegen en Rivierenland. Onze belangrijkste taak is het bewaken, beschermen en bevorderen van de volksgezondheid. Ons werkgebied telt ruim 555.000 inwoners en we hebben circa 450 medewerkers in dienst. De kernkwaliteiten die onze medewerkers delen, zijn: kwaliteitsgerichtheid, ondernemingszin en omgevingsbewustzijn.

Wie zijn wij?

De afdeling Algemene Gezondheidszorg () combineert diverse taakgebieden van de GGD: het voorkómen en bestrijden van infectieziekten en tuberculose, reisvaccinaties, seksuele gezondheidszorg, technische hygiënezorg, forensische geneeskunde en medische milieukunde. Ook het toezicht op kinderopvang en Wmo-voorzieningen zijn taken van de afdeling .

Op het secretariaat van werken wij samen om de manager, teammanagers en beleidsmedewerkers te ondersteunen in hun werkzaamheden. is een heel diverse afdeling, iedere secretaresse heeft haar eigen aandachtgebied naast de algemene werkzaamheden. Wij zijn een team dat hard kan werken en veel lol met elkaar heeft. We zijn goed op elkaar ingespeeld zodat we elkaar ook kunnen opvangen bij afwezigheid.

Ben jij een administratieve duizendpoot die van aanpakken weet? De enthousiaste en veelzijdige secretaresse die klaar is om ons team te versterken? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou!

Secretaresse
28-32 uur per week

HR21: Medewerker administratief en secretarieel III

Wat ga je doen?

 • Veelzijdige ondersteuning : Je biedt onmisbare secretariële en administratieve support aan onze teammanagers en medewerkers. Geen dag is hetzelfde!
 • Brede inzetbaarheid : Je werkt mee op diverse werkvelden binnen de afdeling , wat zorgt voor een afwisselende en dynamische werkdag.
 • Vergaderingen plannen en voorbereiden : Van het inplannen en voorbereiden van vergaderingen tot het notuleren tijdens deze sessies, jij zorgt dat alles op rolletjes loopt.
 • Agenda beheer : Je plant diverse afspraken voor onze teammanagers via Outlook, waardoor hun werkdag optimaal georganiseerd is.
 • Mailboxbeheer : Samen met je collega's houd je overzicht over de verschillende mailboxen van de afdeling en zorg je voor een vlotte afhandeling van e-mails.

Wie zoeken wij?

 • Proactieve teamplayer : Je hebt een initiatiefrijke en samenwerkingsgerichte houding, waardoor je een waardevolle toevoeging bent aan ons team.
 • Gedegen opleiding : Je hebt succesvol een secretaresseopleiding op mbo-niveau 4 afgerond, waardoor je een sterke basis hebt om op te bouwen.
 • Flexibel en stressbestendig : Je kunt goed omgaan met veranderingen en blijft kalm onder druk, zodat je altijd het overzicht behoudt.
 • Sterke organisatorische vaardigheden : Je hebt een goed overzicht en kunt effectief prioriteiten stellen, waardoor je taken efficiënt en tijdig afhandelt.
 • Zorgvuldig en nauwkeurig : Je werkt met oog voor detail en levert altijd nauwkeurig werk af.
 • Dynamische werkomgeving : Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en kunt snel schakelen tussen verschillende taken.
 • Communicatief vaardig : Je bent zowel mondeling als schriftelijk sterk in communicatie, wat je tot een uitstekende intermediair maakt.
 • Ervaren met Office : Je hebt een goede kennis van en ervaring met het Office-pakket, waardoor je direct aan de slag kunt met onze tools.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat bieden we jou?

 • Een salaris van minimaal € 2.404,- en maximaal € 3.481,- bij een volledige aanstelling volgens schaal 6 van de Salaristabel SGO (Samenwerkende gemeentelijke organisaties).
 • Een rechtspositie gebaseerd op de CAO SGO.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuzebudget van 17,05% van je bruto jaarloon. Dit kun je o.a. inzetten voor verlof, geld of studie.
 • Een contract in eerste instantie voor de duur van een jaar met daarna eventueel een vast dienstverband.

Wil je meer weten over de functie, neem gerust contact op met:

Mona van der Cammen

Secretaresse

Onze GGD is partner van de Alliantie Nederland Rookvrij. Binnen- en buitenterreinen van onze locaties in Nijmegen en Tiel zijn rookvrij. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs. Delen wel!Functie:secretaresse
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2404 – 3481
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GGD Gelderland-Zuid via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Secretaresse GGD Gelderland-Zuid 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures