Vacature Management Assistent(e) Voetbal

Management Assistent(e) Voetbal in Nijmegen

Stage: Management assistent(e) Voetbal Academie

N.E.C. heeft binnenkort weer een aantal stageplaatsen beschikbaar, onder andere als Management Assistent(e) binnen de Voetbal Academie.
Competenties
- Flexibel
- Sociaal vaardig
- Betrokken
- Omgevingsbewust
- Stressbestendig
- Representatief
Als Management Assistent(e) stagelopen bij N.E.C. betekent werken in het kloppend voetbalhart van de regio Nijmegen. N.E.C. heeft een belangrijke sociaal-maatschappelijke functie in Nijmegen en de directe omgeving daarvan. Daarnaast kent de club een grote aantrekkingskracht op (jonge) jeugd, volwassen voetballiefhebbers en bedrijven. N.E.C. leeft van deze aantrekkingskracht, maar kent ook de verantwoordelijkheden die het daarmee als club heeft. De club kent, mede ingegeven door de sociaal-maatschappelijke functie waarvan de activiteiten geïnitieerd en gebundeld zijn binnen de maatschappelijke stichting N.E.C. Doelbewust, dan ook het devies om zich waar mogelijk open en transparant op te stellen. Heb jij affiniteit met voetbal, ben je zelfstandig en volg je een opleiding in de richting van management assistent(e)? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Wat ga je doen?
Als stagiair(e) management assistent(e) ondersteun je onze Hoofd opleiding en Hoofd jeugdscout door het uitvoeren van administratieve taken. Je ontvangt de gasten, organiseert activiteiten, neemt de telefoon aan, verzorgt de notulen van de trainersvergadering en het agendabeheer.
Wie zoeken wij?
Een student met een administratieve achtergrond die beschikt over sociale, communicatieve en telefoonvaardigheden. Je bent het visitekaartje van de organisatie, zowel mondeling als schriftelijk en hebt uiteraard affiniteit met N.E.C. en Nijmegen. Het betreft een 'meewerkstage'.
Interesse?
Stuur dan je cv met motivatiebrief, waarom juist jij stage wilt lopen bij N.E.C. naar (HR): .Functie:management assistent voetbal
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NEC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Management Assistent(e) Voetbal NEC 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures