Vacature Teamassistent/Juridisch Secretaresse

Teamassistent/Juridisch Secretaresse in Nijmegen

Poelmann van den Broek advocatenPoelmann van den Broek advocaten

Poelmann van den Broek advocaten

Contact pvdb.nl

Home Werken Bij Poelmann van den Broek Teamassistent/juridisch secretaresse vennootschap & onderneming

Teamassistent/juridisch secretaresse

Vennootschap & Onderneming

Help jij onze advocaten, zodat ze hun expertise in het venootschaps- en ondernemingsrecht optimaal kunnen inzetten? Hou je ervan om in een betrokken team samen te werken? Faciliteer jij graag en neem je ook makkelijk het initiatief? Dan lees je deze vacature misschien wel precies op het goede moment.

Over deze functie

Ons team bestaat uit vier advocaten gespecialiseerd in civiel recht, een juridisch medewerker en een teamassistent (juridisch secretaresse). Wij helpen onze klanten bij overnames en participaties, van klein tot groot, van geschillen binnen en buiten ondernemingen en intern advies over governance. In het kort: wij adviseren in fusies en ruzies.

Jouw focus

Als teamassistent ben je onderdeel van een ambitieus team. Je werkt samen met ervaren teamassistenten en samen met het ondersteunende shared service center doen jullie al het secretariële werk, zodat de advocaten zich goed kunnen focussen op hun werk. Zo doe jij het agendabeheer voor de advocaten en assisteer je bij termijnbewaking. Je maakt dossiers aan, houdt ze bij en je houdt klantgegevens up-to-date. Verder stel je zelfstandig de correspondentie op en voer je de redactie van processtukken. Uiteraard neem je ook elke week deel aan het teamoverleg.

Jouw profiel

Jij bent een teamspeler die ervaring heeft in het recht. Het geeft je voldoening om de advocaten zo te faciliteren, dat ze zich volledig kunnen concentreren op het verdedigen van de belangen van onze klanten. Ook werk je nauwkeurig en ben je gemotiveerd om steeds nieuwe dingen te leren. Je denkt graag mee om processen efficiënter te maken. Verder heb je mbo-4 werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde (juridisch) secretariële opleiding. Je beheerst Microsoft Office en je bent handig met digitale systemen en programma's. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met documentmanagement. Uiteraard kun je je uitstekend mondeling en schriftelijk uitdrukken in de Nederlandse taal. Ben je daarnaast ook nog goed in Duits en/of Engels? Laat het ons weten, want dat zou ideaal zijn.

Dit maakt het extra leuk

  • Een salaris tussen € € 2.582,69 en € 3.651,93 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en werkervaring) op basis van een 40-urig (fulltime) dienstverband, volgens functiegroep 5.
  • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
  • Maximaal 3 verplichte verlofdagen voor rekening van werkgever.
  • Thuiswerkmogelijkheden en -vergoeding.

Zo blijf je scherp

Met ons talentmanagementprogramma heb je de mogelijkheid om je, ook als je al veel werkervaring hebt, te blijven ontwikkelen. Samen met jouw 'buddy' praat je regelmatig over jouw ambities en ontwikkelvragen. Wij helpen je daar graag bij.

Zet jij de eerste stap?

We realiseren ons dat iedereen anders is. Juist deze verschillen in personen en aanpak zien we als meerwaarde voor onze organisatie. We zijn benieuwd naar jouw talenten.

Recruiter

Scherper op duurzaam

We adviseren onze klanten altijd met een blik op de toekomst. En zo kijken we ook naar ons eigen handelen. Hoe duurzaam zijn we nu en kan dat beter? Bijvoorbeeld minder printen, meer planten. Jouw ideeën zijn hierbij meer dan welkom.

Croissants en appelflappen

Iets lekkers bij de koffie, daar houden we gewoon van. Dat betekent ook dat we graag sporten. Want die toga, die is wel wijd, maar met al die croissants en appelflappen willen we dat de weegschaal in balans blijft. Net als de verhouding tussen privé en werk.

Yes! Is dat jouw gedachte als je onze vacature ziet? Dan heb je hier een sneak peek van de eerste stappen op jouw carrièrepad bij ons. We selecteren niet op naam, maar op inhoud.

Iedereen is welkom

We streven ernaar een werkgever te zijn met gelijke kansen voor iedereen. We zetten ons dan ook maximaal in voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt. We zijn er namelijk van overtuigd dat we tot de mooiste resultaten komen als we verschillende persoonlijkheden, perspectieven en achtergronden samenbrengen.

Vragen? Ik beantwoord ze graag voor je!Functie:teamassistent juridisch secretaresse
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2582 – 3651
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Poelmann van den Broek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Teamassistent/Juridisch Secretaresse Poelmann van den Broek 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures