Vacature Backoffice Medewerker VVE

Backoffice Medewerker VVE in Nijmegen

nmg.nl

Backoffice medewerker VvE (32-37,5 upw)

Nijmegen

32-37,5

MBO

Jouw Uitdagende Avontuur als Backoffice Medewerker bij NMG VvE Beheer B.V. in Nijmegen

Ben jij proactief, doelgericht en gefocust op klanttevredenheid? Dan willen wij jou verwelkomen als onze nieuwe Backoffice Medewerker bij NMG VvE Beheer B.V. in het bruisende Nijmegen. Ervaring is niet noodzakelijk maar wel fijn, en technische basiskennis is mooi meegenomen.

Wat ga je doen?

Als Backoffice Medewerker (32-37,5 uur per week, op ons kantoor in Nijmegen) ben jij de verbinder tussen diverse interne en externe partijen. Samen met je collega's speel je een cruciale rol in het coördineren van reparatieverzoeken, waarbij je aannemers aanstuurt, en je bent betrokken bij administratieve taken rond offerteprocessen. Daarnaast ondersteun je onze technisch managers. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden zorg je voor effectieve interactie op alle fronten.

Natasja, collega op de Backoffice, over de functie:

"Deze functie biedt veel variatie en uitdaging, waardoor elke dag anders is. Samen met onze accountmanagers en technisch managers zorg je voor het welzijn van een complex. Beheren doen we samen! Ons doel is om het woongenot voor bewoners te optimaliseren. Bovendien is er ruimte voor humor en informele momenten. Kortom, werken in het VvE team is fantastisch!

"

Wie zoeken wij?

Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Als je snel nieuwe systemen oppikt, zit je helemaal goed; wij werken met Twinq, een specifiek automatiseringssysteem voor VvE's. Wat het belangrijkst is, is dat je klaar bent voor een nieuwe uitdaging en je volledig wilt inzetten. Bij NMG VvE Beheer hebben we onze eigen NMG Academie die je alles leert wat je nodig hebt om deze rol met vertrouwen te vervullen.

Wij zijn op zoek naar iemand die minimaal 32 uur beschikbaar is.

Over NMG Vastgoed

NMG biedt verschillende soorten dienstverlening binnen het vastgoed. Van vastgoed en VvE beheer tot het verhuren en verkopen van woningen. We zijn een groeiende organisatie die kansen biedt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wil je meer weten over ons? Bezoek onze website op: www.nmg.nl

Wat bieden wij?

Bij ons draait het om vertrouwen en loyaliteit, de hoekstenen van een prettige werkomgeving. En dat is nog niet alles:

  • Salaris op basis van een fulltime werkweek (fulltime is bij ons 37,5 uur per week) tussen € 2.209,00 en € 2.600,00 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • 8,33% vakantiegeld.
  • Een eindejaarsgratificatie van 2% van het bruto jaarsalaris, exclusief vakantietoeslag.
  • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband). Bij een fulltime dienstverband de mogelijkheid om elke maand een extra vrije dag op te nemen.
  • Een laptop van de zaak.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een pensioenregeling waarbij wij 50% van de premie bijdragen.
  • Een informele en dynamische bedrijfscultuur.
  • Toegang tot ons talentmanagement en de NMG Academie voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Herken jij je in wat wij zoeken? Solliciteer dan door je CV en een korte motivatie te versturen t.a.v. en/of Martin Broeksteeg via . Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.Functie:backoffice medewerker vve
Startdatum:13-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2209 – 2600
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NMG Vastgoed via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Backoffice Medewerker VVE NMG Vastgoed 13-04-2024

Bekijk ook andere vacatures