Vacature Administratief Ondersteuner

Administratief Ondersteuner in Nijmegen

Administratief Ondersteuner

In het kort

Regio home Gelderland-Zuid

Plaats Nijmegen

Reageer voor 15-05-2024

Opleidingsniveau MBO 3

Aantal uur 24 - 32 uur

Dienstverband Bepaalde tijd

Open

Bij Brandweer Gelderland-Zuid zorgen we met ongeveer 800 brandweervrijwilligers en ruim 200 beroepsmedewerkers voor de brandweerzorg in de hele regio. We werken verspreid over 36 brandweerposten en zorgen voor zowel incidentbestrijding als risicobeheersing. Daarmee dragen we in belangrijke mate bij aan een veilige leefomgeving. Brandweer Gelderland-Zuid maakt, net als Ambulancezorg en Crisisbeheersing, deel uit van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. We tonen eigenaarschap, zijn resultaatgericht en staan midden in de samenleving.

Wat ga je doen?

 • Je controleert de uitgaande correspondentie van vier teams (Veilig Bouwen, Toezicht, Brandveilig Leven en Omgevingsveiligheid) binnen risicobeheersing zowel op spelling als zinsopbouw.
 • Je draagt zorg voor de verzending van de correspondentie.
 • Je plant afspraken in voor het team Toezicht & Handhaving in de gehele regio.
 • Je beheert diverse mailboxen waaronder de mailbox van Brandveilig Leven en de algemene mailbox van risicobeheersing en verdeelt de binnengekomen e-mails over de teams
 • Je maakt afspraken voor activiteiten voor het team Brandveilig Leven. Denk hierbij aan voorlichtingsavonden of een open dag op een brandweerpost.
 • Je werkt samen met je collega's binnen de ondersteuningspool Risicobeheersing om de werkzaamheden te verdelen en daar waar mogelijk te processen te optimaliseren.
 • Je ondersteunt het thema risicobeheersing in de volle breedte met overige voorkomende werkzaamheden.

Wie zijn wij?

Bij Brandweer Gelderland-Zuid zorgen we met ongeveer 800 brandweervrijwilligers en ruim 200 beroepsmedewerkers voor de brandweerzorg in de hele regio. We werken verspreid over 36 brandweerposten en zorgen voor zowel incidentbestrijding als risicobeheersing. Daarmee dragen we in belangrijke mate bij aan een veilige leefomgeving. Brandweer Gelderland-Zuid maakt, net als Ambulancezorg en Crisisbeheersing, deel uit van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. We tonen eigenaarschap, zijn resultaatgericht en staan midden in de samenleving.

De afdeling Risicobeheersing houdt zich voornamelijk bezig met het zo veel mogelijk voorkomen van brand en - voor wanneer het toch mis gaat - het beperken en vertragen van effecten van brand op inwoners, de gebouwen en de omgeving. We adviseren gemeenten, instellingen, bedrijven en burgers over de brandveiligheid.

Het thema Risicobeheersing bestaat uit vijf teams; Veilig Bouwen (VB), Omgevingsveiligheid (OV), Toezicht en Handhaving (T&H), Brandveilig Leven (BvL) en een ondersteunend team (OP-RB).

Binnen het ondersteunende team (OP-RB) kom je in een gezellig team te werken met enthousiaste collega's die energie halen uit het ondersteunen van de verschillende teams. De taken zijn erg divers, van het onder andere het registreren van adviesverzoeken en het controleren van brieven tot het maken van afspraken. Ons team zou je kunnen zien als een spin in het web.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een relevante administratieve of secretariële opleiding.
 • Je bent goed thuis in de officepakketten.
 • Je hebt kennis van en ervaring met ICT-pakketten, zoals een procesbeheersysteem (Join, RXMission).
 • Je werkt zorgvuldig, bent zelfstandig en in staat om op tijd hulp te vragen bij en hulp te geven aan je collega's.
 • Je schriftelijke- en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je bent daarbij klant- en servicegericht.
 • Je bent flexibel inzetbaar binnen de gehele regio.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je handelt vanuit de drie kernwaarden van de VRGZ: 'vertrouwen, probleemoplossend en eigenaarschap'.

Bij aanstelling vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag aan te leveren.

Wat bieden wij jou?

 • Je krijgt een salaris van maximaal € 3.137,- bij een aanstelling van 36 uur volgens schaal 5 van de salaristabel Veiligheidsregio's en de HR21-functie medewerker administratief & secretarieel IV.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een individueel keuzebudget van 18,63% van je bruto jaarloon dat je kunt inzetten voor o.a. verlof.
 • We vinden een goede werk-privé balans belangrijk en bieden daarvoor goede faciliteiten. Je krijgt beschikking over een laptop en een mobiele telefoon en je hebt de mogelijkheid om zowel op kantoor (Nijmegen, Lent, Tiel, Wijchen of Geldermalsen) als thuis te werken. Je kan aansluiten bij sportactiviteiten en we bieden een bijdrage voor je fitnessabonnement.
 • Je hebt de mogelijkheid om deel uit te maken van de crisisorganisatie: je werkt dan mee in geval van crisissituaties en doet mee aan oefeningen.

Hoe solliciteer je?

Meteen enthousiast? Wij ontvangen graag uiterlijk 15 mei 2024 jouw motivatiebrief en cv. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 29 mei in de Brandweerkazerne Lent aan de Spoorstraat 31 te Lent.

Neem gerust contact op met , Risicobeheersing, .

Functie:administratief ondersteuner
Startdatum:23-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3137 – 3137
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Brandweer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Administratief Ondersteuner Brandweer 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures