Vacature Managementassistent

Managementassistent in Nijmegen

Vacature:
Managementassistent

Locatie: Nijmegen

Uren: 28/32 uur

Bij de RIBW doen we samen wat écht nodig is. We zijn er voor onze cliënten: mensen met een ernstige psychische kwetsbaarheid. Met onze herstelondersteunende begeleiding helpen we hen structuur te vinden, weer in zichzelf te geloven, zo zelfstandig mogelijk te leven en weer mee te doen in de samenleving.


Wie ben jij?
Je biedt managementondersteuning aan de directeuren Herstel & Gezondheid en Mens & Gezondheid op beleidsmatig, secretarieel, organisatorisch en administratief gebied. Ook bied je voor een aantal uren ondersteuning aan de accountmanager. Je hebt dagelijks contact met de directeuren en stemt zaken af op zowel tactisch als operationeel niveau. Je beheert de agenda's, bereidt vergaderingen voor, zorgt voor de notulen en ondersteunt hen verder waar nodig. Ook heb je contact met je collega's van de Serviceorganisatie en de teams. Je zorgt hierbij voor een onderlinge verbinding en biedt secretariële ondersteuning waar nodig.

Jouw team
Je werkt in een klein team met enthousiaste collega's. Samen vormen wij de spil van de organisatie, waarbij we ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt en de directeuren en de accountmanager hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren.

Wat heb je nodig?


 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in een relevante richting.
 • Je hebt uitstekende organisatorische vaardigheden, weet prioriteiten te stellen en hebt oog voor detail.
 • Je bent proactief, flexibel en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je kunt goed overweg met Microsoft Office en andere relevante software, kennis van de systemen AFAS en Proactive is een pre.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag.

Wat kun je bij ons verwachten?
Kort gezegd: wij bieden jou de ruimte en de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent én je daarin te ontwikkelen.

 • Je werkt in meerdere teams waarin je grotendeels samen met collega's werkzaamheden naar eigen inzicht kunt organiseren.
 • Ook investeren we graag in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt veel ruimte voor deskundigheidsbevordering en intervisie, goede studiefaciliteiten, zoals een individueel scholingsbudget en toegang tot onze online leeromgeving.
 • Geniet van de voordelen van op je (elektrische) fiets naar het werk gaan, blijf in vorm door te sporten, en profiteer van de moderne technologie met de nieuwste laptop of mobiel. Wij bieden je hierin diverse fiscale voordelen.
 • Je goed voelen in je werk vinden wij ook belangrijk. Daarom vergoeden we bijvoorbeeld een cursus Mindfulness en drie keer per jaar een stoelmassage.
 • We bieden je een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband (bij goed functioneren & gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden).
 • Deze functie is ingeschaald in FWG schaal 45 (min. €2.870,- en max. €3.863,- bij een fulltime dienstverband). Onze arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-GGZ

Neem dan contact op met Esther Diebels, managementassistente via telefoonnummer of , directeur via telefoonnummer .


Kijk dan op https://www.ribw-nijmegenrivierenland.nl/werken-bijFunctie:management assistent
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2870 – 3863
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RIBW Nijmegen & Rivierenland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Managementassistent RIBW Nijmegen & Rivierenland 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures