Vacature Penningmeester

Penningmeester in Nijmegen

  • 31 mei 2024

Wij zijn op zoek naar een nieuwe penningmeester (vrijwillig bestuurslid) die ons bestuur komt versterken.

De penningmeester volgt net als de andere bestuursleden de (jaarlijks) zes bestuursvergaderingen en heeft daarnaast de taak samen met de coördinator de begroting voor te bereiden en is betrokken bij het jaarrekeningproces (jaarrekening wordt extern opgemaakt en er vindt een audit op plaats door een accountantskantoor). Dit proces gebeurt in samenwerking en afstemming met de coördinator en de extern betrokken partijen. Ook houdt de penningmeester zich, gevraagd en ongevraagd, bezig met het monitoren en afwikkelen van financiële kwesties. De tijdsbesteding bedraagt op jaarbasis gemiddeld 2 tot 4 uur per maand.

Heb je belangstelling in de functie van penningmeester en wil je deel uit maken van een fijn en betrokken team van enthousiaste medewerkers en vrijwilligers? Wil je een maatschappelijke relevante functie vervullen in een goed functionerende en financieel gezonde organisatie? Dan zoeken we jou!

Bij vragen of interesse neem contact op met de

sollicitaties graag voor 15 juni 2024 naar

Stichting Leergeld Nijmegen

Postbus 1111

6501 BC Nijmegen

Telefoon

©2023 Stichting Leergeld Nijmegen.

Functie:penningmeester
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:2 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Penningmeester Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures