Vacature Junior Notarieel Secretaresse Vastgoed

Junior Notarieel Secretaresse Vastgoed in Nijmegen

Junior notarieel secretaresse vastgoed

 • 30-37,5 uur
 • Oranjesingel 41, Nijmegen

Wil jij je graag ontwikkelen tot een secretaresse in het notariaat? Wil je graag deel uitmaken van een hecht team met leuke collega's? Word je helemaal blij van het ondersteunen van een team? En wil je graag de juiste service bieden voor onze cliënten? Dan zijn we op zoek naar jou!

,

Voor het vastgoedteam van onze Nijmeegse vestiging zijn wij op zoek naar een junior notarieel secretaresse.

Jouw nieuwe functie

Als junior secretaresse zal jij uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor taken als het invoeren van cliëntgegevens in het kaartsysteem, het controleren van gegevens in diverse digitale registers (Kadaster en Kamer van Koophandel en dergelijke), de afhandeling van getekende akten en het uitwerken van conceptteksten. Ook ben je onder andere verantwoordelijk het bijhouden van de mailboxen. Daarnaast verzorg je correspondentie en onderhoud je (telefonisch) contact met cliënten en anderen.

Uiteraard verwachten we niet van je dat je dit allemaal kan en kent! Daarom zal je goed begeleid worden door ons om hier een ster in te worden

Binnen de sectie Onroerend goed werk je in totaliteit samen met 4 secretaresses, 2 notarisklerken, 6 kandidaat-notarissen en 2 notarissen! Een groot, druk, maar gezellig team!

Dit is wat wij je bieden

Icoon voor Je ontvangt een aantrekkelijk salaris dat begint vanaf € 2.448,23 en, afhankelijk van jouw ervaring als junior secretaresse, kan oplopen tot € 2.880,78 (op basis van een fulltime dienstverband van 37,5 uur);
 • Je ontvangt een aantrekkelijk salaris dat begint vanaf € 2.448,23 en, afhankelijk van jouw ervaring als junior secretaresse, kan oplopen tot € 2.880,78 (op basis van een fulltime dienstverband van 37,5 uur);
 • Geniet van 25 verlofdagen (op fulltime basis) om lekker te ontspannen en tot rust te komen;
 • Werk in een uitdagende en inspirerende omgeving die je creativiteit stimuleert
 • Ontwikkel jezelf tot een ervaren notarieel secretaresse met volop mogelijkheden voor groei
 • Reis met een NS-businesscard of ontvang een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km als je met eigen vervoer komt
 • Begin met een tijdelijke arbeidsovereenkomst en werk toe naar een vast contract
 • Stap in een informele en open werksfeer

Wie zijn wij?

Wij zijn het notariaat van Hekkelman. Een fullservice kantoor met 6 notarissen, 1 toegevoegd notaris en 20 kandidaat-notarissen, verdeeld over twee vestigingen en drie vakgebieden. Wij zijn één van de grootste kantoren in de regio Arnhem-Nijmegen. Bij Hekkelman heerst een informele en toegankelijke cultuur, binnen een jong team, nl 50% van onze medewerkers zijn onder de 35 jaar. We vragen onze medewerkers regelmatig naar hun ervaring met Hekkelman als werkgever en nemen hun input serieus. Wij willen je de best mogelijke werkomgeving bieden zodat je jouw werk zo goed mogelijk kunt doen.

Ons kantoor is betrokken met haar cliënten. Cliënten geven regelmatig terug dat ze Hekkelman als een betrokken en integere partner voor juridisch advies zien.

Wij zijn Duidelijk Hekkelman

De betekenis van 'Duidelijk Hekkelman' kan voor iedereen net iets anders zijn, en dat omarmen we met trots! Bij ons krijg jij de vrijheid om je eigen route te bepalen. Als kantoor geloven we namelijk dat wij meer in huis hebben dan enkel pragmatische en excellente kennis. Ook betrokkenheid, inventiviteit en ondernemerschap zijn voor ons belangrijke kernwaarden.

Door volledig inzicht te geven in ons proces, onze denkwijze en de bijbehorende stappen, bieden wij oplossingen die voor iedereen duidelijk en bovendien van blijvende waarde zijn.

Wij staan open voor diversiteit en streven ernaar om te voldoen aan de unieke behoeften van onze collega's. Daarom willen we graag met jou in gesprek om te ontdekken wat jouw rol is in deze specifieke functie.

Dit alles zorgt ervoor dat wij de 'Duidelijk Hekkelman' titel niet alleen met trots dragen, maar ook met volle overtuiging.

Wat neem jij mee?

 • Je kunt goed plannen, organiseren en zowel zelfstandig als in groepsverband werken.
 • Je hebt een proactieve houding en je wilt je graag verdiepen in het notariaat.
 • Je bent klantvriendelijk en stressbestendig.
 • Je bent nauwkeurig.
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding met eventuele secretariële ervaring of opleiding.
 • Je bent minimaal 30 uur per week beschikbaar.

Denk jij dat deze uitdaging bij jou past?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar . Voor vragen over de procedure of functie kun je contact opnemen met () via .

Sollicitatieprocedure

Eerste gesprek

Tweede gesprek

Arbeidsvoorwaarden bespreken

Welkom!

Neem direct contact op!

StafFunctie:notarieel secretaresse vastgoed
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2448 – 2448
Uren per week:30 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hekkelman Advocaten & Notarissen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Junior Notarieel Secretaresse Vastgoed Hekkelman Advocaten & Notarissen 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures