Vacature Verkoop Baliemedewerker

Verkoop Baliemedewerker in Nijmegen

Naar www.bv.nl

 1. /
 2. Verkoop Baliemedewerker - Van der Stad | Nijmegen

Van der Stad Nijmegen | 39 uur

Heb jij twee rechterhanden, vind je het leuk om problemen op te lossen en help je graag klanten vooruit? Wil jij als klusser van je hobby je beroep maken? Als Verkoopmedewerker Balie ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Jij bent dé specialist in de ijzerwaren- en bouwmaterialenbranche: je adviseert klanten en verkoopt ons uitgebreide assortiment. Met jouw kennis help (en ontzorg) je de klant. Je neemt bestellingen aan, verkoopt onze producten, adviseert klanten en lost problemen op. Hierbij zet je jouw expertise graag in en probeer je met de klant mee te denken. Je werkt samen met jouw collega's in een ervaren, gezellig en vast team.

Een greep uit je takenpakket:

 • Samen met je directe collega's ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de vestiging.
 • Je beheert de voorraad in de vestiging en zorgt dat de schappen goed gevuld blijven.
 • Met jouw slimme ideeën bedenk je dé perfecte oplossing voor dat ene klusprobleem waar de klant mee zit.
 • Je werkt offertes uit en voert verkooporders in het systeem in.

Over jou:

 • Ervaring (in de ijzerwarenbranche of bouw) is niet vereist, wel een pre. Je hebt in ieder geval affiniteit met de ijzerwarenbranche, bouwmaterialen of gereedschappen.
 • Je beschikt over mbo-werk- en -denkniveau.
 • Een proactieve werkhouding is belangrijk, daarnaast ben je klantgericht, commercieel ingesteld en denk je in oplossingen.
 • Je bent betrouwbaar, representatief en een echte teamplayer.

Wat bieden we jou aan?

 • Een prima salaris tussen de €2.300 - €2.800, op basis van jouw kennis en ervaring.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, fietsplan en (omdat je natuurlijk graag klust) een fikse personeelskorting op ons gehele assortiment.
 • 25 vakantiedagen en 6 adv-dagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van leverancierslessen, COVIJ-vakopleidingen, commerciële trainingen van onze interne Salescoach en natuurlijk de ervaring van je collega's.
 • Doorgroeimogelijkheden naar een functie als Commercieel Medewerker Binnendienst, Accountmanager of Vestigingsleider.

Over ons:
is een technische groothandel met 50+ vestigingen. Onze vestigingen vallen regionaal onder verschillende business units, waaronder Van der Stad in Nijmegen. Door het regionale karakter van onze vestigingen behouden we het vertrouwde gezicht voor de klant. Door onze samenwerking zorgen we ervoor dat we snel kunnen leveren en dat we veel kennis in huis hebben. Bij werken ongeveer 600 mensen en ons hoofdkantoor bevindt zich in Zevenbergen/Moerdijk. In het bedrijf heerst een informele/vriendelijke sfeer en bij ons staan alle neuzen dezelfde kant op: we willen allemaal de klant zo goed mogelijk van dienst zijn.

Enthousiast geworden?
Heb je deze vacature gelezen en ben je razend enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op! Ben je bang dat je niet voldoet aan een van de eisen? Maak je geen zorgen. We kijken graag samen wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Personeelszaken. Bel of stuur gerust een berichtje via WhatsApp naar .Functie:baliemedewerker verkoop
Startdatum:14-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2800
Uren per week:32 – 39

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Stad via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Verkoop Baliemedewerker Van der Stad 14-04-2024

Bekijk ook andere vacatures