Vacature Tankstation Medewerker

Tankstation Medewerker in Nijmegen

Tankstation Medewerker (regio Zuid)

Werken bij Dé Meest Gastvrije Pitstop van Nederland!

Welkom bij Vollenhoven, waar elke dag het begin is van een fantastische reis! Als Tankstation Medewerker ben jij niet alleen een gezicht bij onze tankstation in regio Zuid; nee, jij wordt de gastvrijheidsgoeroe die 'onderweg zijn' verandert in een onvergetelijke ervaring.

Als Tankstation Medewerker in de vliegende ploeg word jij onze rots in de branding voor verschillende tankstations (o.a. in Nijmegen, Helden, Schijndel, Well, Sint-Oedenrode en Ittervoort). Je wordt als een échte 'vliegende keep' ingezet en springt bij waar het nodig is.

Jouw Reis:

Voor veel klanten begint de dag met jouw vrolijke glimlach. Je maakt deel uit van ons team van meer dan 200 collega's, en je begrijpt dat ons tankstation meer is dan alleen brandstof. Het is een plek waar echt menselijk contact belangrijk is. We kennen onze klanten, weten waar ze van houden, en zelfs tijdens de drukste ochtendspits bezorgen we hen een glimlach.

Wat Jouw Reis Oplevert:

 • Begin met een bruto startsalaris, wat neerkomt op € 2.374,- bruto per maand op basis van 38 uur per maand.
 • Geniet van 25 vakantiedagen (naar rato) en vakantiegeld om jouw volgende avontuur te plannen.
 • We begrijpen dat je veel onderweg bent en we extra flexibiliteit vragen. Daarom krijg je een ruim dekkende reiskostenvergoeding. Jouw reistijd wordt voor 100% uitbetaald.
 • Tanken, een blinkende auto en winkelen met extra voordeel! Als teamlid profiteer je van speciale personeelskortingen op brandstof, wasprogramma's en winkelartikelen.
 • Jouw harde werk verdient meer dan lof! Ontvang een aantrekkelijke winstdelingsregeling als erkenning voor jouw bijdrage aan ons gezamenlijke succes.
 • Krijg een uitstekende vergoeding voor reiskosten en een heerlijke maaltijdvergoeding voor de late shifts die je draait.
 • Laat jouw carrière groeien: begin als Tankstation Medewerker en streef naar leiderschapsrollen zoals Assistent Bedrijfsleider en Tankstation Manager. Ontdek nog meer mogelijkheden op ons hoofdkantoor.
 • Grijp de kans en omarm de verantwoordelijkheid om 'jouw eigen shop te runnen', waar elke klant een glimlach en persoonlijke service ontvangt.

Bij AVIA Vollenhoven staat 'klantgericht op weg naar duurzame mobiliteit' gelijk aan comfort. Onze belofte 'Welkom onderweg' omarmt gastvrijheid, vriendelijkheid en flexibiliteit als kernwaarden. Nieuwe collega's verwelkomen we in een warm bad, waar een veilige en prettige werkomgeving vooropstaat. Dankzij onze platte organisatiestructuur en snelle besluitvorming heerst er een flexibele werkcultuur waarin we moeiteloos inspelen op veranderingen. Duurzaamheid is geïntegreerd in onze bedrijfsvoering, en we voelen de verantwoordelijkheid voor komende generaties.

Ontdek de kracht van AVIA Vollenhoven, waar klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en écht menselijk contact samenkomen in een bedrijfscultuur die garant staat voor succes en voldoening. Van harte welkom bij AVIA Club Vollenhoven!

Waarom Jij Perfect in het Plaatje Past:

 • Bij ons draait het niet om diploma's, maar om jouw unieke persoonlijkheid die het verschil maakt!
 • Expert in gastvrijheid, altijd in topvorm! Met jouw bruisende persoonlijkheid ben jij dé specialist in het verwelkomen van klanten met een warme glimlach en openhartige service.
 • Geniet van de voordelen van parttime werken! Met 32 uur per week heb je de vrijheid om samen met ons een vast tweewekelijks werkrooster af te stemmen, zodat je daarna volop kunt genieten van leuke activiteiten.
 • Jouw dienstrooster is net zo divers als jij! Van vroege diensten tot late shifts en zelfs weekenddiensten, jij bent klaar voor alles.
 • Om 6.00 uur starten is geen probleem als je jouw eigen vervoer hebt. Geen wachttijden op het openbaar vervoer, maar direct op weg naar een frisse werkdag.
 • Jouw fitte lichaam komt goed van pas bij het aanvullen van onze frisdranktrays. Kom bij ons team en blijf in beweging!

Neem direct contact op met , onze , via of bel hem op . Hij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te vertellen over de boeiende mogelijkheden bij Vollenhoven!

Bij Vollenhoven is iedereen uniek. Diversiteit is onze kracht, want bij Vollenhoven helpen we iedereen op weg!Functie:medewerker tankstation
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2374 – 2374
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vollenhoven via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Tankstation Medewerker Vollenhoven 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures