Vacature Freelance Bartender

Freelance Bartender in Nijmegen

Bar Company

Ben jij op zoek naar de leukste freelance bartender vacature? Lucky you; die heb je bij deze gevonden!
Even voorstellen: Wij zijn Bar Company. Wij shaken cocktails op zo'n 1.500 feesten en evenementen per jaar. We zijn op zoek naar vijf ervaren bartenders op freelance basis.

Werken als freelance bartender op locatie is de mooiste baan die je maar kunt hebben. Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen. Onze bartenders werken voornamelijk op zakelijke evenementen zoals personeelsfeesten.

Werken bij Bar Company als freelance bartender kan op twee manieren:

 1. Met Nijmegen als uitvalsbasis

Je vertrekt vanaf ons kantoor in Nijmegen. Je krijgt een bus mee met daarin alles wat je nodig hebt. Van de mobiele bar tot de dozen ijs. Je bouwt zelf je bar op, draait het feest en na afloop pak je alles weer in en rijd je terug naar Nijmegen. Soms werk je met een tweede bartender maar meestal draai je de cocktailbar zelfstandig. Het voordeel van deze optie is dat je veel uren maakt. De op- en afbouw en heen- en terugreis krijg je namelijk volledig doorbetaald.

 1. Rechtstreeks naar het feest reizen

We zijn ook op zoek naar freelance bartenders die rechtstreeks naar de evenementen locatie kunnen komen. Wij zorgen ervoor dat alles al opgebouwd staat als je aankomt. En ook over de afbouw hoef je je geen zorgen te maken. Lekker toch?

Bar Company cocktail bartender

" Drinks that will improve your dance moves

"

Wat verwachten we van onze freelance bartenders?

Je hebt veel vlieguren gemaakt achter de cocktailbar en je kunt zelfstandig werken. Dit betekent dat je je goed kunt verplaatsen in de onze klant en deze volledig ontzorgd. Daarnaast ben je zeer gastvrij richting de aanwezige gasten. Je behandelt onze materialen alsof het je eigen materialen zijn. Maar het allerbelangrijkste is dat je over deze eigenschappen bezit, want dit zijn onze kernwaarden:

 • Flexibel
 • Enthousiast
 • Gastvrij
 • Verantwoordelijk

Daarnaast ben je representatief, want je bent het visitekaartje van Bar Company op locatie. Onze bars zijn mooi en de koffies zijn heel goed. Maar het échte verschil wordt gemaakt door onze enthousiaste bartenders achter de cocktailbars.

Bartender trainingen geven

Beschik je over de nodige ervaring en vind je het leuk om trainingen te geven? Dan kun je ook aan de slag al trainer. Naast ervaren senior bartenders werken wij ook met junior bartenders. Dit zijn voornamelijk studenten uit Nijmegen. Onze junior bartenders worden structureel getraind om nog beter te worden en uiteindelijk ook senior bartender te worden. Voor deze trainingen in Nijmegen zijn wij op zoek naar extra trainers.

De allerleukste (bij)baan die je maar kunt hebben!

 • Je komt te werken in een super gezellig team van zeventig barista's en bartenders
 • Je maakt de gaafste feesten en evenementen mee
 • Je komt op de mooiste plekken door het hele land
 • Het werk is super afwisselend want ieder evenement is anders
 • En je verdient er nog goed geld mee ook!

Reageren en solliciteren

Denk jij dat je in aanmerking komt voor deze unieke freelance baan? Vertel ons waarom en stuur je motivatie naar . We horen graag van je!

Djordi te Nijenhuis

Kom werken bij Bar Company

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur. Kom dan werken bij team Bar Company en stuur ons een mailtje !

Bar Company
Roggeweg 26
6534 AJ Nijmegen
Wij werken landelijk !


Functie:freelance bartender
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bar Company via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Freelance Bartender Bar Company 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures