Bistro
Tafeltje reserveren of of spontaan binnen lopen bij ?
We willen graag laten zien wat de pracht is van ieder seizoen hier in Nederland. Maar ook hoe we gebruikmaken van fermentaties en schimmels zoals koji, producten houdbaar kunnen maken voor tijden dat de natuur in rust is.
We geloven in geleidelijke transitie, waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen. Niet radicaal maar stap voor stap. Dit is enorm uitdagend en vergt veel geduld.
Daarom werken wij onder andere samen met
Menu
Uitdagende, comfortabele en duurzame Nederlandse keuken.
- en plantmenu 4/6 gangen op dinsdag t/m zaterdag
A la carte op dinsdag t/m donderdag
menu
3 gangen 51 (di-wo-do) met wijn 78 met sap 73 ½
4 gangen 61 (di-wo-do) met wijn 97 met sap 91
6 gangen 81 met wijn 135 met sap 126
dranken
In onze zelfgebouwde wijnkamer (!)) staan ongeveer vierhonderdvijftig verschillende Europese wijnen.
Wij hebben een zwak voor kleine producenten die op een natuurlijke, biodynamische of biologische wijze werken en zuivere wijnen maken. Daarnaast hebben wij ook nog een paar hele mooie klassiekers in huis.
Naast zuivere wijnen kan je bij ons ook gaan voor een volledig non-alcoholisch drankarrangement. Wij maken zelf 'sappen' door verschillende soorten (lacto-) fermentaties toe te passen in combinatie met groente, fruit en/of thee. Superlekker en in combinatie met sommige gerechten minstens net zo lekker als de wijn.
1953
Eind jaren 50 zijn opa & oma Van der Donk begonnen met hun koffiehuis in 't keetje aan de overkant. Vanaf 1963 zijn ze verhuisd naar de huidige locatie. De ouders van Elroy hebben het koffiehuis in 1980 overgenomen. De naam werd in ere gehouden en ze werkten er hard en met veel plezier.
Werken bij
Wij zijn altijd benieuwd naar het verhaal van nieuwe medewerkers die graag bij willen werken in de keuken, de bediening en vergeet niet de afwas.
Vind je tof wat wij doen, denk je in ons team te passen en benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden?
Stuur je brief met CV naar:
is op zoek naar een fulltime bedieningsmedewerker en en afwasser in de spoelkeuken.
Vacature
FULLTIME BEDIENINGSMEDEWERKER
We zoeken een collega met passie en ervaring
om onze gasten een geweldige avond te bezorgen.
Bij draait het om het meegeven van een beleving aan gasten met pure smaken uit onze keuken en in het glas. Wij serveren een menu dat past binnen onze visie op duurzame gastronomie zoals het beperken van voedselverspilling, energie-efficiënte kookprocessen, duurzaam personeelsbeleid en ontwikkelen alcoholarme en -vrije alternatieven die aansluiten op onze gerechten. Wij houden van wijn en we hebben een zwak voor kleine producenten die op een natuurlijke wijze werken en zuivere wijnen maken. Wij houden van gezelligheid en willen geen stijf gedoe.
Werken bij betekent gezelligheid onderling en in uitstraling naar onze gasten. Kwaliteit in wijn, eten én beleving staan bij ons voorop. Als bedieningsmedewerker bij krijg je de ruimte om te ontwikkelen en te groeien.
Wat levert het jou op?
Dus; heb jij ervaring in de restaurantwereld, heb jij interesse in wijnen en word je enthousiast van dit verhaal?
Heb je vragen of ben je gewoon super nieuwsgierig? Loop gerust even binnen!
Stuur je CV naar Anita: We kijken ernaar uit je te ontmoeten!
is op zoek naar een afwasser. We zoeken iemand die houdt van
hard werken in een uitdagende omgeving, met jonge en enthousiaste
collega's. Werken bij betekend gezelligheid onderling en in de
uitstraling naar onze gasten. Kwaliteit in eten, drinken en beleving staan
bij ons voorop. En iedereen draagt daar een steentje aan bij. Als
afwasser krijg je bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en ook een
kijkje te nemen in de professionele keuken.
Wat levert het jou op?
• Aantal werkdagen is bespreekbaar.
• Een leuke uitdagende baan in de (spoel)keuken, die meer biedt
dan alleen afwassen.
• Ruimte en begeleiding om te groeien binnen het bedrijf.
• Gepassioneerde mensen in de werkomgeving die jou graag
nieuwe dingen willen leren.
• Collega's die vol enthousiasme werken en net als jij blij worden
van blije gasten en een goede werksfeer.
Ben jij iemand, of ken je iemand van minimaal 16 jaar oud, die deze
funcJe goed zou kunnen bekleden? Loop dat gerust even binnen, of
stuur een mailtje naar
Kelfkensbos 43, 6511 TB NIJMEGEN , ,
Functie: | bedieningsmedewerker |
Startdatum: | 01-06-2024 |
Ervaring: | Ervaren |
Educatielevel: | MBO |
Contracttype: | Vast |
Salaris: | onbekend – onbekend |
Uren per week: | 1 – 40 |
Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bistro Flores via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.
Deel de vacature:
Redactie Nijmegenleeft
Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in gemeente Nijmegen via Nijmegenleeft.nl.
Vind woningen, vacatures, bekijk 112 meldingen en zie wanneer evenementen plaatsvinden op Nijmegenleeft.nl.
© Nijmegenleeft.nl is een merk van Krant.News Regionale nieuws groep.