Vacature Afwassers

Afwassers in Nijmegen

Parttime & Fulltime

De Achtertuin groeit, groei jij met ons mee? Inmiddels zijn er vele vierkante meters aan ons domein toegevoegd in de vorm van een streetfood-restaurant. Op den duur transformeren we in een restaurant, borreltuin en club in één. Een plek waar we het beste van horeca en nachtcultuur samenbrengen en iets unieks creëren voor Nijmegen. Iets wat we natuurlijk niet zonder geweldig eten kunnen behalen, en daar kom jij in het spel.

Waar zijn we naar op zoek?

Afwassers! We hebben al de nodige horecatoppers in ons team, maar in de keuken kunnen we nog hulp gebruiken. Het restaurant dat we zijn begonnen, is volledig nieuw en dus gaan we samen pionieren. Enige ervaring is een pré, want traditioneel inwerken - dat zal bij ons niet gaan. Laat dit je niet afschrikken, alles is bij te leren en dat doen we dus ook graag. Verder worden wij enthousiast van:

 • gedreven mensen;
 • mensen die communicatief sterk zijn;
 • mensen die de sfeer aanvullen;
 • mensen die het niet erg vinden als dingen soms ongestructureerd zijn;
 • mensen die veerkrachtig zijn;
 • en mensen die ook in het weekend beschikbaar zijn.

Wat bieden wij?

De kans om deze totaal nieuwe plek en concept te helpen opbouwen vanaf het prille begin. Daarbij wordt de spoelkeuken jouw domein. Je bent er verantwoordelijk voor dat al onze gasten schone borden, glazen en bestek krijgen. Je pakt kleine keukenwerkzaamheden op en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de bezoekerservaring. Onze kernwaarden zijn: toegankelijkheid, inclusiviteit, verrassend, authentiek en dynamisch. We willen een plek neerzetten waar iedereen zich welkom voelt, waar een dag nooit hetzelfde is en waar jij - samen met de rest van het team én de gasten - fijne herinneringen maakt. Verwacht:

 • leuke collega's, daar selecteren we op;
 • flexibele diensten, onze openingstijden zijn doorgaans van 16:00 tot 23:00 uur, op vrijdag en zaterdag tot 02:00 uur;
 • een inspirerende omgeving met een tof en wisselend programma;
 • personeelsuitjes;
 • een breed netwerk in de cultuur- en evenementensector.

Solliciteren?

Kan je niet wachten om onderdeel te zijn van deze onvergetelijke stap van De Achtertuin? Mail dan naar t.a.v. Descelles.Functie:afwasser
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Studio Linksvoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Afwassers Studio Linksvoor 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures