Vacature Tandarts

Tandarts in Nijmegen

Ben jij een vlotte, hardwerkende en betrouwbare (afgestudeerde) assistent(e)?
Dan zoeken wij jou!

Smile is op zoek naar een allround assistente die zowel aan de stoel kan werken, als baliewerkzaamheden, sterilisatie - en omloopwerkzaamheden kan verrichten. Je hoeft niet perse de opleiding te hebben gedaan, wij kunnen je ook een opleiding aanbieden!!!
Ook maken wij orthodontische bitjes en ook bitjes voor het bleken van tanden. Dit zou jij je eigen kunnen maken (met intern opleiden). Ben je leergierig? Dan zoeken wij jou!
Uiteraard zijn wij flexibel in de werkdag- en tijden en zullen we in overeenstemming met jou zoeken naar een zo passend mogelijk werkrooster voor beide, in ieder geval werk je wel de vrijdag en het liefst 36 uur.
Smile is een persoonlijke, warme en kleinschalige praktijk (5 stoelen) waar patiënten gewoon als mensen worden benaderd en behandeld én waar mensen zich 'fijn' voelen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het behandelen van o.a. angstige mensen door de tijd te nemen, (soms) medicatie voor te schrijven en verder te kijken en (be) handelen dan een standaard behandelmethode.

Wij zijn gevestigd in de leukste buurt van Nijmegen, 'Nijmegen Oost'. Op circa 10 minuten loopafstand van het bruisende centrum en op 15 minuten lopen van het Centraal Station. Met de fiets of het openbaar vervoer ben je ben je overal binnen 10 minuten!

Ben je geinteresseerd? Wacht dan niet en stuur je CV met leuke e-mail naar:

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Ons verhaal

Wij zijn onze praktijk begonnen met één () met als specialisme: het behandelen van angstige patiënten. , de praktijkhouder is zijn loopbaan onder andere gestart in de psychiatrie in Wolfheze, waardoor hij affiniteit heeft opgebouwd met patiënten die om wat voor een reden opzien tegen een behandeling bij een . Vele patiënten zijn dan ook met hem meegereisd naar Nijmegen, toen hij daar zijn eigen praktijk, Smile opende.

Inmiddels is Smile uitgebreid met twee extra en, een mondhygiëniste, een praktijkmanager, een balieassistente en verschillende assistentes.
Wij zijn groter gegroeid, maar nog steeds benaderen wij onze patiënten met een menselijke en persoonlijke werkwijze. Dát is waar ons hart sneller van gaat kloppen en waar we het voor doen. Iedereen is welkom en dat voel je!

Ben of ken jij een assistent(e)?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Stuur een e-mail naar en we zien je snel!Functie:tandarts
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tandartspraktijk Smile via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Tandarts Tandartspraktijk Smile 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures