Vacature Anios Interne Geneeskunde

Anios Interne Geneeskunde in Nijmegen

Werken bij het ETZ | Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

ANIOS Interne Geneeskunde

38 uren

4.479,78 - 6.751,34

Sluitingsdatum: 31-12-2024

Bepaalde tijd

Wat ga je doen als ANIOS Interne Geneeskunde?

 • Als zaalarts draag je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse zorg van opgenomen patiënten op de afdeling Interne Geneeskunde. Bovendien rouleer je als ANIOS interne geneeskunde op locatie TweeSteden over de afdelingen Longgeneeskunde en Geriatrie. Op locatie Elisabeth rouleer je eveneens over de afdelingen Geriatrie, Longgeneeskunde en MDL.
 • Je neemt deel aan het rooster voor SEH-werk.
 • Na een inwerkperiode maak je deel uit van het rooster voor avond-, nacht- en weekenddiensten.
 • Je werkt onder voortdurende supervisie van internisten, MDL-artsen, longartsen en geriaters.

Interne Geneeskunde is een boeiend specialisme waarin overzicht en diepgang hand in hand gaan, en samenwerking met andere specialismen essentieel is. Deze functie biedt een uitstekende mogelijkheid voor jonge collega's die een beschouwend specialisme overwegen en dient tevens als ideale voorbereiding op de opleiding Huisartsgeneeskunde.
Je zult, afhankelijk van de behoefte, werkzaam zijn op locatie Elisabeth of locatie TweeSteden. In het eerste halfjaar wordt gestreefd naar zoveel mogelijk stationering op één locatie. Onze medische coördinator ANIOS voert regelmatig voortgangsgesprekken met jou om wensen, behoeften en ontwikkeling te monitoren en op elkaar af te stemmen.

Grote kans op opleidingsplek
Dankzij onze positie in de opleidingsregio heb je een aanzienlijke kans op een opleidingsplek bij Interne Geneeskunde, zowel vanuit regio Nijmegen als Rotterdam. De afdeling Interne Geneeskunde van het ETZ werkt samen met zowel het OOR ON Nijmegen als het OOR ZWN Rotterdam. ANIOS die starten in de Beschouwende Poule en streven naar het beroep van internist, worden vaak aangenomen voor de specialistenopleiding en kunnen in het ETZ blijven. Daarnaast zijn er artsen in de Beschouwende Poule die in (voor)opleiding zijn tot geriater. De ANIOS-functie fungeert ook als een springplank naar de opleiding tot geriater, longarts of MDL-arts.

Je arbeidsvoorwaarden

 • Salaris & toeslagen
  Je krijgt een salaris van minimaal €4.457 en maximaal €6.716 bij een volledige werkweek van 38 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring. Dit is volgens functie-indeling in FWG 65 van de CAO Ziekenhuizen. Met vakantietoeslag, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, kilometervergoeding en aanvulling bij reizen met de fiets.
 • Arbeidsovereenkomst
  Een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Als ANIOS ga je 38 uur per week werken.
 • Vakantie & extra's
  Je krijgt bij fulltime (36 uur) jaarlijks 20 vakantiedagen en 57 uur persoonlijk levensfasebudget, ook inzetbaar voor verlof. Kies zelf je extra's uit o.a. fiscaal voordeel op een fiets, mobiele apparatuur en fitness.
 • Snel op je werk en thuis
  Onze twee locaties ETZ Elisabeth en ETZ TweeSteden liggen centraal in Nederland in de gezellige stad Tilburg. Beide locaties zijn uitstekend bereikbaar met alle vervoersopties.

Zo buitengewoon ben jij

 • Een afgeronde opleiding geneeskunde.
 • Klinische werkervaring is een pre, maar niet noodzakelijk.
 • Een enthousiaste en creatieve teamspeler.
 • Goede communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid.
 • Goede digitale vaardigheden.
 • Relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor.
 • een patiëntgerichte, integere en kwaliteitsgerichte werkhouding.

Elly te Vaanhold - Janssen

coördinator arts-assistenten

Verstuurd? Je krijgt van ons meteen een bevestiging van ontvangst.

Je krijgt altijd zo snel mogelijk een reactie van ons. Meestal vanaf de sluitingsdatum, soms eerder.

Contract

Hebben we een match? Dan volgen een VOG-aanvraag, screening op infectieziekten en mogelijk een referentiecheck. Alles in orde? Dan ligt je contract klaar voor ondertekening.

Gefeliciteerd!

We zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt in je team en in je functie. We wensen je veel werkplezier bij het ETZ!

Wij geven je graag antwoord! Stel je vragen aan of Zoë Diepa.Functie:anios interne geneeskunde
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4457 – 6716
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Anios Interne Geneeskunde Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures