Vacature Helpende

Helpende in Nijmegen

Functieomschrijving

Ben jij afgestudeerd als helpende en wil je alleen in de weekenden werken? Of zit in je laatste jaar van je studie Verpleegkunde en wil je naast je studie lekker wat bijverdienen in de zorg? Bij ons kan het!

Als helpende bij Stichting de Waalboog krijg je de kans om een verschil te maken in het leven van anderen en een belangrijke rol te spelen in het bieden van persoonlijke en professionele zorg.

wat bieden wij jou
  • salaris CAO VVT FWG 25: € 14,74 - € 18,24 per uur
  • uren op contract mogelijk
  • werken wanneer jij wil
  • ruim aanbod cursussen/trainingen, o.a. medicatie
  • verschillende locaties in Nijmegen en omgeving
  • pensioen opbouw, vakantiegeld en vakantiedagen
wie ben jij

Je bent bedreven in zowel teamverband als zelfstandig werken. Met een aanstekelijk enthousiasme en optimisme ga je altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Samen met je collega's zet je je in voor de zorg die ouderen verdienen. Bij Stichting de Waalboog wacht een fantastische kans op je. Je zult mensen enorm gelukkig maken met je inzet en gezelschap. Bovendien geef je de voorkeur aan een vaste locatie en hecht je veel waarde aan stabiliteit en structuur.

  • Je hebt de mbo-opleiding helpende niveau 2 Zorg & Welzijn afgerond
  • Studeer je verpleegkunde en zit je in je laatste leerjaar? Ook dan kun je bij ons als helpende aan de slag
wat ga je doen

Als helpende bij een fijne ouderen zorgorganisatie, help je oudere mensen met dingen zoals douchen, naar de wc gaan en aankleden. Ook breng je ze naar leuke activiteiten en maak je gezellig een praatje met ze. En als ze behoefte hebben om te praten, luister je naar ze. Het belangrijkste voor jou is dat de bewoners een leuke tijd hebben, vooral in het weekend. Dat is wat jij wilt bereiken.

waar ga je werken

Stichting de Waalboog heeft meerdere woonvoorzieningen in Nijmegen en omgeving. Je gaat werken op verschillende afdelingen, zowel PG als somatiek.

Randstad wordt jouw werkgever. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en daarom krijg jij een vast contactpersoon. We blijven graag goed in contact met jou om op de hoogte te blijven van jouw wensen, behoeftes en ontwikkeldoelen. Wij zijn er écht voor jou! We hebben een ruim aanbod in trainingen, cursussen en opleidingen waardoor jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

sollicitatie

Wordt jij de nieuwe collega voor in de weekenden? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:helpende instelling
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:18 – 18
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via recruitmentzorgzuid@nl.randstad.com of 06 - 16038849. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Helpende Randstad 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures