Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Nijmegen

Functieomschrijving

Wil jij zelf bepalen wanneer je werkt? Houd je van afwisseling? Woon in of rond Nijmegen?

Dan ben jij de Verzorgende IG'er die we zoeken!

wat bieden wij jou
 • Salaris conform cao VVT FWG 35: € 15,76 - € 20,81
 • Mogelijkheden voor bijscholing
 • Bepaal zelf welke dagen je werkt
 • Verschillende locaties in en rond Nijmegen
 • Goede werk-privé balans
 • Vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw
wie ben jij

Jij bent Verzorgende IG en op zoek naar een (bij)baan in de ouderenzorg. We kunnen op jou bouwen en vertrouwen doordat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je gedraagt je professioneel op de werkvloer, maar maakt er ook zeker wat gezelligs van. Naast het harde werken, vind je het leuk om zowel met collega's als met cliënten een praatje te maken. Verder ben je empathisch, kunt snel schakelen, gaat zelfstandig te werk en pikt bepaalde signalen snel op.

 • Jij hebt de opleiding Verzorgende IG afgerond (mbo niveau 3)
wat ga je doen

Als Verzorgende IG is het jouw hoofdtaak om zorg en ondersteuning te bieden aan de cliënten. Denk hierbij aan wassen, aankleden en medicatie toedienen. Ook monitor je de gezondheid van de cliënten. Eventuele veranderingen deel je met collega's en leg je vast in het zorgplan. En natuurlijk ben je er altijd voor een luisterend oor en om een warme sfeer te creëren op de locatie.

Je gaat in de flexpool werken bij Randstad Zorg. Dat betekent dat je op verschillende locaties in de ouderenzorg gaat werken. Jij hebt hierbij volledig de regie over je eigen rooster.

 • ADL taken
 • Verpleegtechnische handelingen
 • Opstellen en bijhouden van zorgplannen
 • Een luisterend oor bieden
waar ga je werken

Je gaat als Verzorgende IG werken op verschillende locaties in en rond Nijmegen. De ene dag werk je op een somatiek afdeling en de volgende dag op een kleinschalige PG-woning. Jij houdt van deze afwisseling.

Randstad Zorg wordt jouw werkgever. We vinden persoonlijk contact en betrokkenheid erg belangrijk. Daarom krijg jij vanuit Randstad een vast contactpersoon. We blijven in gesprek met elkaar om veranderende wensen en behoeftes te bespreken. Heb je een ontwikkeldoel? Dan gaan we daarmee aan de slag. We willen ervoor zorgen dat jij iedere dag met een glimlach naar je werk gaat en je beste zelf kunt zijn!

sollicitatie

Wil jij zelf bepalen wanneer je werkt? Bel ons of solliciteer via onderstaande knop.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:verzorgende individuele gezondheidszorg (ig)
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:20 – 20
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via recruitmentzorgzuid@nl.randstad.com of 06-23791229. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Verzorgende IG Randstad 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures