Vacature Support Engineer

Support Engineer in Nijmegen

Spete.nl ICT Diensten

Onafhankelijke ICT Diensten leverancier | Spete.nl Nijmegen

Spete.nl ICT Diensten Staat voor u klaar!
Neem contact op met ons voor
een vrijblijvend adviesgesprek
Spete.nl ICT Diensten staat graag
voor u klaar!

Je bent hier:

Communicatieve support engineer met doorgroeimogelijkheden regio Nijmegen - 32-40 uur per week

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je huidige functie als support engineer met meer afwisseling tussen dagelijkse support werkzaamheden en project werkzaamheden op locatie bij klanten? Zoek jij als allround ICT-er een uitdagende baan met verantwoordelijkheid bij een jong en uitdagend bedrijf waarin jouw kwaliteiten worden gewaardeerd? Wil je afwisselend werk waarin alle gebieden op ICT vlak aan bod komen? In onze organisatie Spete.nl ICT Diensten heb je de vrijheid om initiatief te tonen en verbeteringen te initiëren. Onze organisatie is groot genoeg voor een professionele aanpak maar ook klein genoeg voor een menselijke benadering.

In deze brede functie ben je als support engineer verantwoordelijk voor het beheer van de ICT infrastructuur van onze klanten. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het inrichten van nieuwe diensten zoals onder andere Microsoft 365, VoIP telefonie, cloud back-up oplossingen en het inrichten van ICT apparatuur als PC's, laptops en netwerkapparatuur.

Daarnaast biedt je gebruikersondersteuning aan klanten zoals het onderhouden van werkstations, servers, netwerkapparatuur en bedrijfsapplicaties van klanten, zowel op afstand als op locatie bij de klant. Je ondersteunt de supportdesk bij het afhandelen van incidenten en je draait mee in projecten voor plaatsing / vervanging / uitbreiding ICT omgevingen.
Tevens waarborg je de continuïteit en de beschikbaarheid alle ICT infrastructuren van kanten door het pro-actief signaleren van verstoringen middels onze monitoring systemen.

Het betreft een dienstverband van in overleg minimaal 32 tot 40 uur per week voor de periode van een jaar met na dit jaar bij wederzijdse tevredenheid een vast contract. De functie is per direct beschikbaar.

Wat ga je doen?

- Eerstelijns en tweedelijns problemen analyseren en oplossen- Meedraaien in projecten voor plaatsing / vervanging / uitbreiding van ICT omgevingen- Inrichten en plaatsen VoIP telefonie oplossingen - Monitoren van de ICT omgevingen - Beheer en onderhoud Windows/VMWare omgevingen - Beheer en onderhouden netwerkinfra omgevingen - Opstellen en beheren van documentatie en licenties

Wat bieden wij?

Spete.nl ICT Diensten biedt je een baan in een informeel bedrijf waarin we met een team jonge mensen meegaan met de laatste technologieën. ICT ontwikkeling staat bij ons centraal, en dat kan omdat jij mee ontwikkelt op het gebied van de nieuwste ICT oplossingen. Door het behalen van je certificaten verstevig je jouw positie om de stappen in je carrière te maken die jij ambieert. Samen met je collega's vorm je een informeel team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan. Ieder kwartaal ondernemen we iets met de collega's. Een goede werksfeer is essentieel voor een goede samenwerking. Je kunt rekenen op afwisselende werkzaamheden en een goede carrièreplanning met opleidingen en trainingen. Natuurlijk hoort daarbij een salaris dat past bij je ervaringsniveau.

 • Een team vol leuke en behulpzame collega's
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Doorgroeimogelijkheden

Wat verwachten we van jou

 • Enthousiasme en passie voor ICT
 • Opleiding in ICT (minimaal MBO ICT niveau4) of meerdere jaren werkervaring
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Kennis van de basis netwerkinfra is een eis
 • Kennis van Windows 10 is een eis
 • Kennis van Windows Server 2016 / 2019 is een eis
 • Vaardigheden: Leergierig, enthousiast, communicatief sterk
 • Kennis van een cloud dienst zoals Microsoft 365 of VoIP telefonie is een pré
 • Kennis van Apple MacOS is een pré
 • In bezit zijn van recent behaalde Microsoft certificaten als MCSA certificering is een pré
 • In het bezit zijn van een Cisco certificering als CCNA certificering is een pré
 • Beheersing van de Duitse taal is een pré

Bedrijfsomschrijving

Bij Spete.nl houden we van ICT en duiken we elke dag vol overgave op uitdagende vraagstukken. Dit doen we inmiddels al 15 jaar succesvol. Onze slogan 'Work Hard, Play Hard' streven we dan ook constant na. Dat doen we als team met collega's die elkaar helpen waar nodig. Onze opdrachtgevers zijn MKB organisaties in de regio in verschillende branches.

Spete.nl ICT Diensten B.V. ontzorgt bedrijven volledig op het gebied van hun automatisering. Van advisering, levering van hard- en software, installatie, implementatie of migratie tot het onderhoud, monitoring en het volledig beheer ervan.

We zijn op een makkelijk bereikbare locatie gevestigd in Nijmegen met volop parkeermogelijk voor de deur. Ons team (vijftien man sterk) bestaat uit enthousiastelingen die op een informele manier samen de schouders eronder zetten. Ook de eigenaren van het bedrijf hebben kennis van ICT en helpen waar nodig nog mee.

Contact
Wil jij een carrière bij Spete.nl ICT Diensten? Neem dan contact op middels vacature@spete. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Functie:support engineer
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Spete.nl ICT Diensten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Support Engineer Spete.nl ICT Diensten 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures