Vacature Stage Systeembeheer (ICT)

Stage Systeembeheer (ICT) in Nijmegen

Bellen

Stage Systeembeheer (ICT)

Als stagiair Systeembeheer werk je mee op de afdeling ICT aan de inrichting, implementatie en een betrouwbare werking van ons ICT systeem die de bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen. De inrichting dient dusdanig te zijn, dat het niet alleen aan de eisen van Plaza Food voldoet, maar ook aan die van de wetgever en de interne klanten. Het is een uitdaging om de implementatie dusdanig te faseren dat het resulteert in minimale verstoringen in het productieproces, waarbij je tegelijkertijd bent gebonden aan een strak tijdsplan. Je inventariseert eisen en wensen over toepassingen en formuleert functionele specificaties.

Wat ga je doen?

Je gaat de ICT-afdeling ondersteunen in de dagelijkse zaken.

Werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit gebruikersondersteuning op kantoor, het oplossen van verstoringen in de productie en deelname aan verbeterprojecten.

Er wordt gewerkt met de volgende technieken: Windows 11, Windows Server 2022, AD, DHCP, DNS, Exchange, Filesharing, SQL, Printers, VMWare, Veam, Hyper-V, Fortigate, VLAN, VPN, PoE, Wifi, QoS, Office 365, Intune, Azure AD, Zabbix, VOIP, Terminal server, Citrix, remoteAPP.

Wat breng je mee?

Plaza Foods is op zoek naar een enthousiaste en leergierige meewerkstagiair, woonachtig in de omgeving van Nijmegen. Je volgt minimaal een mbo 4 of hbo-opleiding in de richting van informatica/ICT en bent bereid om hoofdzakelijk op onze locatie in Nijmegen mee te werken.

Wat bieden we jou?

Vanuit Plaza Foods kun je een marktconforme stagevergoeding verwachten. Daarnaast kom je te werken in een gezellig team waar je ontzettend veel kunt leren over de beroepspraktijk.

Waar ga je werken?

Plaza Foods - Tastemaker werd 30 jaar geleden als familiebedrijf opgericht door de gebroeders Chang als een dochteronderneming van Europa's grootste oriëntaalse restaurantcomplex: Oriënt Plaza. Met onze jarenlange ervaring in de Oriëntaalse keuken, mogen we ons nu één van de grootste producenten van Oosterse en Mediterrane koel-verse maaltijden van Europa noemen. De nieuwe state-of-the art faciliteit in Nijmegen is uitgerust met de modernste technologieën, maar de persoonlijke touch van onze eigen chefs blijven onmisbaar voor het eindproduct: een authentieke, ambachtelijke maaltijd.

Je kunt je sollicitatie of eventuele vragen over de stage of de procedure richten aan ().

Hoewel we het aanbod van hulp waarderen, hebben wij geen behoefte aan acquisitie door wervingsbureaus. Alle informatie over mogelijke kandidaten die door wervingsbureaus worden ingezonden beschouwen wij als ongevraagd toegezonden informatie die wij naar eigen inzicht mogen gebruiken. Er worden geen kosten betaald indien een kandidaat wordt aangenomen op basis van naar aanleiding van deze vacature toegezonden cv.Functie:stage systeembeheer ict
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Plaza Food via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Stage Systeembeheer (ICT) Plaza Food 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures