Vacature Front end Developer

Front end Developer in Nijmegen

Software ontwikkelaar

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's!

Track Software is een toonaangevende producent van SaaS software voor arbeidsverzuim en re-integratie. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's. Als software ontwikkelaar bouw jij mee aan het meest complete en veiligste verzuimpakket op de markt! Wil jij de eerste of volgende stap zetten in jouw carrière en wil je je verder ontwikkelen zowel op het persoonlijke vlak als IT-vakinhoudelijk? Ga dan aan de slag bij Track!

De organisatie

Track Software is expert in verzuim en maakt al 20 jaar verzuimsoftware. We richten ons met name op arbodienstverleners, bedrijfsartsen en casemanagementbureaus, zonder daarbij klanten met 'eigen regie' uit het oog te verliezen. Met onze systemen kunnen mensen makkelijker samenwerken en ieder vanuit zijn eigen rol veilig via internet informatie over zieke medewerkers raadplegen en toevoegen.

Ons monumentale bedrijfspand is gevestigd aan de Waalkade, naast het Casino in Nijmegen. Een prachtige plek om te werken, midden in het centrum en op loopafstand van het Centraal station.

De functie

Ter versterking van het team zoeken we een applicatie ontwikkelaar die software gaat ontwikkelen voor dataregistratie, web- en workflow toepassingen. Jouw taken zullen bestaan uit het schrijven van software voor nieuwe toepassingen, ondersteunen van probleemanalyses en het bouwen van nieuwe functies voor bestaande applicaties.

Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat, zul je binnen het team getraind worden om bekend te raken met onze ontwikkeltools en werkmethodes.

Het team

Je komt te werken in een leuk compact team van 10 software- en supportspecialisten (van gemiddeld tussen de 25-40 jaar oud). Ons kantoor kent een informele werksfeer.

We werken afwisselend aan projecten en hebben een sterke drive om goede oplossingen voor onze klanten te realiseren.

Functie-eisen

Heb jij:

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Kennis en ervaring met HTML, Javascript, CSS, Node.js;
  • Ervaring met een programmeertalen zoals Visual Basic, Java en eventueel Lotus Domino?

Ben jij:

  • Nieuwsgierig en inhoud gedreven;
  • Vindingrijk met een kritische blik;
  • Proactief met analytische vaardigheden>

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contact

Neem dan contact op door een mail te sturen naar t.a.v. Eline van der Galiën of bel naarFunctie:front-end developer
Startdatum:26-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Track Innovations via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Front end Developer Track Innovations 26-04-2024

Bekijk ook andere vacatures