Vacature Senior Technical Consultant

Senior Technical Consultant in Nijmegen

Senior Technical Consultant

Full Time VDP Automation B.V.

Je bent een gesprekspartner met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want je hebt direct contact met jouw projectgroep én de klanten en hebt hierin een leidende rol!

Projecten met een multidisciplinair team uitvoeren en ze binnen de deadline succesvol afronden: dat is jouw taak in de leidende rol van senior technical consultant bij VDP Automation . Omdat wij altijd maatwerk leveren, krijg je dagelijks te maken met veel verschillende technieken. Zet jij ook graag dat stapje extra voor de klant? We horen graag van je!

Wat ga je doen als senior technical consultant

Bij nieuwe projecten ben jij in de lead voor het managen ervan. Je maakt afspraken, stelt een tijdsplanning op en wijst werkzaamheden toe aan 3 of 4 projectmedewerkers. Daarnaast voer je zelf ook uitvoerende taken uit in het project. Vanzelfsprekend zorg je ervoor dat de projectdeadlines worden gehaald. Een belangrijk onderdeel hierbij is het administratief vastleggen van het project en de werkzaamheden.

Na implementatie van de oplossing draag je de benodigde kennis over aan onze servicedesk. Mochten er storingen zijn grijp je in, analyseer je waar het probleem zit en bepaal je de benodigde acties.

Jouw 3 belangrijkste werkzaamheden zijn:

 1. Organiseren van projecten, kennisoverdracht en werkzaamheden. Je neemt hierin taken over van de operationeel manager;
 2. Professionaliseren van de projecten en de afdeling, en collega's hierin begeleiden;
 3. Klanten adviseren en informeren over de (on)mogelijkheden van de implementatie van het project dat wij voor hen doen.

Waar ga je werken

Wij zijn VDP Automation: een platte organisatie waar iedereen gelijk is aan elkaar. Het contact tussen collega's is informeel en iedereen is benaderbaar. Zo is er geen drempel om samen te werken en vragen te stellen.

Het team waar jij in komt te werken bestaat uit 15 collega's met wie jij samen maatwerk levert aan onze trouwe klantenkring van kleine, middelgrote en grote organisaties. Deze klanten bevinden zich in een straal van 250 kilometer rondom ons moderne kantoor in Nijmegen. We ontwikkelen elkaars kennis door opdrachten samen uit te voeren, oplossingen te documenteren en kennissessies te organiseren om kennis over te dragen naar onze servicedesk.

Wat vragen wij van jou als senior technical consultant

Je bent een gesprekspartner met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want je hebt direct contact met jouw projectgroep én de klanten en hebt hierin een leidende rol. Het plannen van projecten gaat jou goed af, al laat jij je niet gek maken door ad-hoc werkzaamheden die tussendoor komen.

Verder vragen we:

 • Hbo- werk- en denkniveau;
 • Ervaring als (technical) consultant in projectverband;
 • Aantoonbare kennis van Cloud, IT infrastructuur, Hyper-V, Office365 / (Azure) AD en migraties naar nieuwe omgevingen. Certificaten vinden wij minder interessant, praktische technische kennis vinden wij wel belangrijk;
 • Een rijbewijs B, omdat onze klanten in een straal van 250 kilometer rondom Nijmegen zijn gevestigd;
 • Spreek je toevallig een woordje Frans? Dan is dat mooi meegenomen!

Ben je een medior technical consultant en klaar voor de stap naar senior? Dan gaan we ook graag het gesprek met je aan!

Wat wij bieden

 • Een salaris tussen € 3.500,- en € 5.000,- op basis van 40 uur;
 • Een jaarcontract voor 32, 36, of 40 uur met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • Een vergoeding van € 175,- euro bruto voor het lopen van de wachtdienst die eens per 5 weken is. Eventueel gemaakte overuren worden vergoed in tijd of geld;
 • Een goede pensioenregeling. Onze pensioenadviseur neemt je hierin mee als je bij ons start. Zo weet je precies waar je aan toe bent;
 • Alle middelen die jij nodig hebt om je functie goed uit te kunnen voeren: laptop, headset, telefoon en auto van de zaak die je ook privé mag rijden;
 • Een personeelsvereniging die jaarlijkse uitjes en activiteiten organiseert, zoals een zomer barbecue, tweejaarlijks een weekend weg (inclusief partners), Sinterklaas voor de kleine VDP'ers en nog veel meer!

Procedure

VLSG verzorgt exclusief de werving & selectie namens VDP Automation voor deze vacature. Heb je interesse?

Functie:technical consultant
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Leeuwen Executive Search via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Senior Technical Consultant Van Leeuwen Executive Search 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures