Vacature Full Stack Developer

Full Stack Developer in Nijmegen


Python , JS & React

32-36 uur per week

Vragen over events?

Organiseer hoogwaardige events in minder tijd

Stel ons jouw vragen, boek een gratis demo, of vraag een passende offerte aan.

Demo

Als Fullstack Developer bij bouw je verder mee aan een snelgroeiende software scale-up! We zoeken een ervaren Python Developer die ons product, een allesomvattende applicatie voor de evenementenbranche, naar een nog hoger plan tilt. Concreet: Je houdt je bezig met hands-on softwareontwikkeling en je werkt mee aan een verbeterde development structuur.

Wij zijn

Wij zijn een snelgroeiende scale-up in Nijmegen. Wij houden niet van standaard. We groeien hard door het net even anders te doen. Met ons alles-in-een-eventplatform maken we van ieder fysiek, hybride of online event een succes. We automatiseren het organisatieproces én bieden een verregaand advies over alles wat komt kijken bij de organisatie van een event. Een zakelijk event begint met !

Wat jij gaat doen

Als Senior Fullstack Developer help jij het development team, dat op dit moment uit drie collega's bestaat, verder te groeien. Je bent betrokken bij het volledige proces: van het uitdenken van de functionaliteit (werking, mogelijkheden en limitaties) tot en met de bouw en uitwerking ervan. werkt hierbij zo nu en dan samen met een doorgewinterde Interaction Designer, zodat de interface ontwerpen naadloos aansluiten op de klantwensen. Daarnaast kan je ook een belangrijke rol spelen in het (verder) professionaliseren van het development proces.

Wat kan je van ons verwachten

 • Naast een laptop en telefoon van de zaak, kun je rekenen op een salaris tussen €3500 - €5000,- bruto per maand , afhankelijk van jouw ervaring;
 • Een jaarcontract met intentie tot een langdurig dienstverband;
 • Een werkweek van 32-36 uur, waarbij 4×9 uur werken mogelijk is;
 • Opleidingsmogelijkheden die zijn afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Werken in een informele setting met enthousiaste collega's en veel vrijheid om je werk zelf invulling te geven;
 • Aanwezigheid van een kantoorhond Wookiee (lijkt op Chewbacca van Star Wars).

Wat wij vragen

 • Een afgeronde hbo-/wo opleiding;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met Python en een JavaScript front-end framework (Vue, Angelur of React);
 • Het is een pluspunt als je ervaring meebrengt op het gebied van Interaction Design, SCSS, BEM syntax, Webpack, HTML5, Ubuntu, Linux serverbeheer, Pycharm (of andere ItelliJ-variant) en Git;
 • Woonachtig in de omgeving van Nijmegen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Hoe nu verder?

Lijkt dit je wat? Kom maar op! Stuur jouw sollicitatie met je cv en motivatie naar . Laat het ons dan ook weten via of bel naar .Functie:full stack developer
Startdatum:04-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yellenge via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Full Stack Developer Yellenge 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures