Vacature Business Intelligence Ontwikkelaar

Business Intelligence Ontwikkelaar in Nijmegen

Sint Maartenskliniek logo

Business Intelligence Ontwikkelaar

  • Nijmegen
€ 3.923 - € 6.716 per maand Finance & Control Staf

Vacaturedetails Solliciteren

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:


Business Intelligence Ontwikkelaar

Financiën & Control

36 uur per week

Ubbergen


De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.


Jouw afdeling

Je gaat werken bij de stafafdeling Finance & Control die de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek ondersteunt met analyses, informatievoorziening en advies op zorgproductie, zorgprocessen, financiën en kwaliteit. Onze informele eenheid bestaat uit vier teams waar in totaal 40 medewerkers werkzaam zijn; Planning, control & analyse, Financiële administratie, Zorgcontrol en Administratieve organisatie & interne Controle (AO/IC). Planning, control & analyse is verantwoordelijk voor de planning & control cyclus binnen de Sint Maartenskliniek en ondersteunt de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek met analyses, gevraagd en ongevraagd (financieel) advies, rapportages en specifieke projecten. Je werkt nauw samen in een jong en gezellig team met vijf controllers en vijf business intelligence collega's.


Jouw functie

Je bent functioneel verantwoordelijk voor het ontwerp en het bewaken van de structuur en stabiliteit van het datawarehouse binnen de Sint Maartenskliniek. Je voert de regie over het datawarehouse, bepaalt samen met je collega's de technische standaard en blijft deze continu monitoren en verbeteren. Je gaat je bezighouden met het ontsluiten van brontabellen, het onderhouden en optimaliseren van ETL-processen en -jobs, alsook het bewaken van de tijdigheid en juistheid van de data. Met jouw kennis en ervaring help je het BI-team om verder te professionaliseren met vernieuwende technieken, werkwijzen en (architectuur)concepten.


Daarnaast ga je je bezighouden met het (door) ontwikkelen en verbeteren van managementrapportages en dashboards die aansluiten op onze processen en wensen. Jij vertaalt de informatiebehoeften die voortvloeien uit diverse projecten en informatievraagstukken binnen de kliniek naar dashboards en stuurinformatie.


Tenslotte ben je in staat om als expert op te treden bij complexe informatievraagstukken. Zoals het aansluiten van het datawarehouse op de ontwikkelingen binnen ICT, het komen tot een uniform datamodel, data gedreven werken in de zorg en het ontwikkelen van een informatiestrategie. Als Business Intelligence ontwikkelaar kun jij het verschil maken om niet alleen de organisatie verder te helpen, maar ook om Business Intelligence nog beter op de kaart te zetten binnen de Sint Maartenskliniek. Kortom: bij ons ben je volop in beweging!

Vereisten

Wat neem je mee?

Je hebt een met een HBO +/ academisch werk- en denkniveau op het gebied van business intelligence, diepgaande kennis van BI-platforms en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data, AI en aanverwante technologieën. Kennis van -en ervaring met- bedrijfsprocessen in de zorg is een pré. Daarnaast ben je je bewust van de impact van privacywetgeving en de noodzaak van informatiebeveiligingstandaarden.


Je bent analytisch en kunt vraagstukken conceptueel benaderen en in een bredere context plaatsen. Je hebt bovendien goede communicatievaardigheden, waarmee je zowel een fijne maar ook tactische en kritische sparringpartner bent. Bovendien werk je graag proactief en zijn structuur en samenwerking een van je sterkste punten.


Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal € 3.923 en maximaal € 6.716 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 60/65 CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je expertise en ervaring). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden , waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.


Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met , , Control & Analyse. Hij is bereikbaar via en [email protected] .


Gebruik dan vóór 11 juni 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!
Functie:business intelligence ontwikkelaar
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3923 – 6716
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sint Maartenskliniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Business Intelligence Ontwikkelaar Sint Maartenskliniek 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures