Vacature Applicatieontwikkelaar BIM

Applicatieontwikkelaar BIM in Nijmegen

De werkdag van...

Applicatieontwikkelaar BIM

32-40 uur | Nijmegen | € 2.500-€ 4.499 per maand

Als BIM-app developer (of applicatieontwikkelaar BIM) bij KlokGroep ben je dé go-to pro voor het ontwikkelen en managen van een scala aan apps, groot en klein. Bij BIM draait alles om bouwinformatiemanagement, en bij KlokGroep betekent dit het bouwen van op maat gemaakte apps.

8.2 score

Collega's zijn trots om bij Van de Klok te werken, ze geven Klok als werkgever een 8.2.

200+ collega's

Er werken 200+ mensen bij Van de Klok. Als je kijkt naar de KlokGroep-familie krijg je ruim 500 collega's.

10 jaar

Buiten de gezellige sfeer zijn er ook genoeg kansen bij Van de Klok. Collega's blijven dan ook gemiddeld ruim 10 jaar in dienst.

Jouw werk draait om het finetunen van deze apps om processen te stroomlijnen, de verkoop van nieuwbouwwoningen een boost te geven, data te verzamelen en teams naadloos te laten samenwerken. In deze veelzijdige rol ben jij, samen met jouw team, de mastermind achter al deze setups.

Zo ziet jouw agenda eruit

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het ophalen van de informatie bij je collega's en de klant over de grote en kleine applicaties; je begrijpt de behoefte. Vervolgens ga je aan de slag met het ontwerpen van prototypen, het schrijven van codes en het uitvoeren van testen. Samen met het team denk je mee over nieuwe ontwikkelingen binnen de applicaties van de conceptwoningen en je werkt mee aan de doorontwikkeling en het beheer van de applicaties.

Jij kunt goed overweg met programmeertalen als Python, Java en C# en zoekt integraties op met jouw kennis van API. Daarnaast sta je ervoor open om te leren programmeren in het low-code platform Epicor CPQ en heb je interesse in bouwsoftware zoals Revit, BIM collab en MS Excel. Ben je kwaliteitsgericht, creatief, inventief, je weet verbanden te leggen en kijkt bij problemen vanuit verschillende oogpunten waardoor je met die informatie tot de beste oplossing komt. Verder beschik je over:

 • Een Mbo- of Hbo opleiding of ervaring in de informatica
 • Een goed begrip van programmeertalen
 • Een analytisch en probleemoplossend denkvermogen
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van applicatieontwikkeling
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Dit krijg je van ons:

 • Een salaris perfect afgestemd op wie je bent en wat je doet.
 • Een jaarcontract met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een leuke inwerkperiode van 9 maanden samen met je buddy waarbij je jouw boardingpass stapsgewijs afvinkt, afgerond met een 'Ingeklokt festival.
 • 30 vakantiedagen, een winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling.
 • Waardering voor wat je doet en doorgroeimogelijkheden in een brede organisatie.
 • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Via ons eigen 'KlokSchool', door het volgen van externe opleidingen en individuele coaching.
 • Een gezonde werkplek en deelname aan ons programma 'Fit de Klok rond'. Wij stimuleren onze medewerkers in beweging te blijven van een lunchwandeling in het park tot aan deelname aan Strong Viking Runs. Elke dag is er gratis vers fruit.
 • Een modern, open en informeel kantoor waar flexwerken de standaard is. Hybride werken behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Een toonaangevend familiebedrijf als werkgever: persoonlijk, betrokken en gezellige collega's.
 • Leuke uitstapjes met de personeelsvereniging, een zomer-barbecue met het hele bedrijf bij familie Van de Klok, een kerstborrel waar ook je partner voor uitgenodigd is en collega's die er met z'n allen de schouders eronder zetten maar met wie je ook kunt lachen.

Sollicitatieproces

Alles wat je moet weten over je sollicitatieproces bij Van de Klok

 1. Wij laten je weten of je op gesprek mag komen
 2. Er zijn twee gesprekrondes voor deze functie
 3. De startdatum voor deze functie bepalen we in goed overleg


Functie:applicatieontwikkelaar bim
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van de Klok via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Applicatieontwikkelaar BIM Van de Klok 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures