Vacature Domotica Specialist

Domotica Specialist in Nijmegen

Domotica Specialist in de zorg

Full Time

Nedkom

Een jonge en snelgroeiende organisatie, die met haar diensten en technische toepassingen hulpbehoevenden en hun begeleiders/verzorgers voorziet van de juiste kritische communicatiesystemen!

Het veiliger maken van de leefomgeving van duizenden hulpbehoevenden én hun begeleiders of verzorgers: dat is wat jij doet als domotica specialist bij Nedkom . Je werkt in veel verschillende omgevingen waarbij je veel inbreng hebt op hoe we het werk uitvoeren. Zo ben je betrokken aan de voorkant (nieuwe klanten), de uitvoering en aan de achterkant (service & onderhoud). Wil jij wat kunnen betekenen voor de mensen om je heen? We horen graag van je!

Wat ga je doen als domotica specialist?

50% van je tijd ben je met je auto van de zaak onderweg naar onze klanten die voornamelijk bestaan uit zorginstellingen. Daar configureer je softwareoplossingen en servers zodat alles werkt zoals het zou moeten. Belangrijk werk omdat de zorg voor mensen afhankelijk is van onze systemen. De andere 50% van je tijd werk je vanuit ons kantoor in Nijmegen of (deels) vanuit huis. Je wordt aangestuurd door onze projectleiders en bent betrokken bij het gehele implementatietraject van onze producten en diensten. Uiteraard kom je ook kijken bij het in stand houden, uitbreiden en bieden van nazorg waarvan je 95% van afstand uit kan voeren. Uiteraard communiceer je ook zelf met onze toeleveranciers en partners rondom de installaties.

Jouw 3 belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Configureren van software en servers;
 • Adviseren van klanten over onze producten waarbij je uitleg en instructies geeft aan de eindgebruikers, zowel individuen als groepen;
 • Ondersteunen van klanten bij storingen en serviceverzoeken, zowel op afstand als op locatie. Na jouw inwerkperiode van 6 maanden draai je mee in onze 24/7-serviceorganisatie, waar je een vergoeding voor ontvangt;

Waar ga je werken?

Wij zijn Nedkom: een jonge en snelgroeiende organisatie, die met haar diensten en technische toepassingen hulpbehoevenden en hun begeleiders/verzorgers voorziet van de juiste kritische communicatiesystemen. Denk bijvoorbeeld aan persoonsalarmering, communicatie van brandalarmen, dwaaldetectie, verpleegoproep etc.

Het team

Je komt te werken in een team van 3 technisch medewerkers en 3 projectleiders waarvan er één ook technisch adviseur is. In dit team is er geen drempel om op elkaar af te stappen en om hulp te vragen. Vanuit een interne drive helpen wij niet alleen onze klanten, maar ook onze collega's graag verder als ze ergens niet uitkomen. Jullie zien elkaar vaak op ons kantoor in Nijmegen. Buiten de deur krijg je voornamelijk te maken met monteurs van onze partners.

Wat vragen we van jou als domotica specialist?

Omdat je te maken hebt met complexe systemen in een kwetsbare omgeving, is het belangrijk dat je heel analytisch bent om de technische structuren en processen goed te doorgronden. Omdat je te maken kan krijgen met bijzondere omgevingen weet je jouw hoofd koel te houden. Tot slot kun je op een eenvoudige manier aan gebruikers uitleggen hoe onze apparatuur werkt zodra zij een vraag aan je hebben.

Verder heb je:

 • Ten minste een mbo-niveau 3 opleiding in de ICT;
 • Een rijbewijs B. Onze klanten zitten door heel Nederland: van Groningen tot Zuid-Limburg.

Hier mag je op rekenen

Kom je werken bij Nedkom, dan kun je er op rekenen op een gemoedelijke sfeer en dat je af en toe met elkaar buiten de deur gaat lunchen of een borrel pakt om de week af te sluiten.

Verder bieden wij:

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris tussen de € 2.600,- en € 3.900,- euro bruto op basis van 40 uur;
 • Wachtdienstvergoeding van € 175,- euro bruto per week;
 • Uren die je maakt tijdens je wachtdienst worden gerekend als overuren;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek;
 • Een Seat Arona van de zaak die je ook privé mag rijden;
 • Een goede pensioensregeling;
 • De mogelijkheid tot een werkweek van 32 of 36 uur.

Procedure

Het eerste gesprek is met Haske Megens (operationeel manager) en (). Het tweede gesprek is met een collega specialist en de directeur. Beide gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Nijmegen.. We willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor meer informatie over de vacature of over de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met VLSG Search Solutions via of

VLSG verzorgt exclusief de werving & selectie namens Nedkom voor deze vacature. Mail dan je cv + motivatie naar Je kunt een reactie op jouw sollicitatie binnen 2 weken verwachten. Heb je na die tijd nog niets gehoord? Neem dan gerust contact met ons op.Functie:domotica specialist
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3900
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Leeuwen Executive Search via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Domotica Specialist Van Leeuwen Executive Search 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures