Vacature Frontend Developer

Frontend Developer in Nijmegen

Censo

 • De laatste updates uit de energiemarkt en artikelen van Censo. Van actuele ontwikkeling tot klantverhaal.

  • Slimme (tussen)meters
  • Inkoop & marktanalyse
  • CO2-routekaart
 • Over Censo

Help bij de ontwikkeling van het Censo platform voor onze klanten!

CENSO

Een korte intro over ons toffe bedrijf en onze missie

Kom jij samen met ons organisaties en gebouwen verduurzamen? Censo is een club energieke professionals die klaar staan om zakelijk Nederland te verduurzamen. Onze focus ligt op het energieverbruik van organisaties en gebouwen maar daarnaast hebben we ook de kennis en intrinsieke motivatie om op andere vlakken organisaties volledig te kunnen verduurzamen. Dit doen we met bijna 200 kennisprofessionals vanuit verschillende locaties in een breed aantal sectoren en voor verschillende soorten bedrijven en overheden.

Het is ons doel om zakelijk Nederland te verduurzamen en de partner te zijn voor alle ondernemers en management teams die worstelen met alle energie en duurzaamheidsvraagstukken die nu en de komende jaren op hen af gaan komen. We beseffen ons dat dit een enorme opgave is en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. We zijn daarom op zoek naar een Frontend developer voor ons Censo Platform.

Wij zijn een sterk groeiend bedrijf. Hierbij vinden wij het belangrijk om de ruimte te bieden aan een breed scala van werknemers. Wij geloven dat diversiteit binnen een organisatie leidt tot meer creativiteit, innovatie en een groot probleemoplossend vermogen. Elk perspectief is namelijk waardevol! Wij moedigen daarom kandidaten aan om te solliciteren ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, culturele achtergrond, afstand tot de arbeidsmarkt en seksuele geaardheid.

Hier ga je aan bijdragen

In deze functie speel je een cruciale rol bij de ontwikkeling van het Censo platform waarmee je een betekenisvolle impact hebt naar een groenere toekomst. Je bent een groot voorvechter van het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige software die maximaal aansluit op de (Duurzaamheids)behoefte van de Censo klant. Jouw technische expertise en pro-activiteit zijn hierbij essentieel voor het succes van onze organisatie.

We zijn op zoek naar een bekwame en ervaren Frontend developer om ons Censo platform team in Nijmegen te versterken. Met het Censo platform helpen wij klanten verduurzamen door inzicht en advies te geven gebaseerd op gebruiks- en opwekdata van de klant. Je werkt aan een klantgericht product, met Vue.js als basis voor onze Frontend applicatie. De backend wordt gerealiseerd in Azure / .Net. Je werkt nauw samen met de andere Developers, de Product Owners en designer om dit nieuwe platform te realiseren.

Dit zijn een aantal van jouw verantwoordelijkheden:

 • Collaboratief ontwikkelen: Je werkt nauw samen met een team van Vue.js en .NET-ontwikkelaars om een hoogwaardig nieuw platform in de energietransitie te ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren.
 • Kwaliteitsborging: Je werkt samen met teamleden om codekwaliteit te garanderen door code reviews uit te voeren en best practices voor softwareontwikkeling te implementeren.
 • Actieve betrokkenheid: Je bent actief betrokken bij de ontwikkeling, je draagt ideeën aan en helpt om requirements scherper te maken zodat deze nog beter aansluiten op de behoefte van de klanten.
 • Cross-functionele samenwerking: je werkt nauw samen met andere ontwikkelteams en de bredere organisatie in het realiseren van duurzame oplossingen voor de Censo klanten.
 • Mentorschap en kennisdeling: je biedt begeleiding en mentorschap aan junior teamleden, waardoor een cultuur van leren en kennisdeling binnen het development-team wordt bevorderd.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau, en hebt bij voorkeur een ICT-gerelateerde studie afgerond.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als een frontend developer of in een vergelijkbare rol, met een sterke affiniteit in het gestructureerd opzetten van (S)CSS.
 • Je vindt eigenaarschap van jouw werk belangrijk, van ontwerp tot aan het draaien in een productie omgeving.
 • Je hebt bewezen ervaring met het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van frontend applicaties, bij voorkeur met het Vue.js framework.
 • Je hebt ervaring met de meeste van de volgende: Vue.js, Sass, Less, Typescript, javascript, Atlassian, Git, Docker, Solid development, Agile/Scrum.
 • Je hebt een passie voor duurzaamheid en bent geïnteresseerd in green software development. Directe ervaring in de energie- of duurzaamheidssector is niet vereist.
 • Je beschikt over sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden, met het vermogen om complexe technische problemen op te lossen en praktische oplossingen te bedenken.
 • Je werkt je graag in een team en support een positieve en ondersteunende teamsfeer.
 • Je spreekt en schrijft goed Engels, het kunnen begrijpen van Nederlands is een pré.

Uit onderzoek blijkt dat sommigen pas solliciteren als ze zich 100% in deze omschrijving herkennen, terwijl anderen dit al bij 60% doen. Ons advies is om bij twijfel gewoon te reageren.

En dit is wat wij bieden

 • De kans om jouw stempel te drukken op de verduurzaming van zakelijk Nederland en écht zichtbare impact te maken;
 • 25 vakantiedagen, op voorwaarde dat je er leuke verhalen over vertelt; met daarnaast de mogelijkheid om drie Christelijke feestdagen om te ruilen voor drie niet-Christelijke feestdagen;
 • Enthousiaste, gezellige en ondernemende collega's om mee te werken en van te leren, wij zijn de allerleukste energie en duurzaamheid experts van Nederland;
 • Een goed salaris (€3.200,- tot €5.000,- o.b.v. competenties en ervaring), reiskostenvergoeding en pensioenregeling (zonder eigen bijdrage);
 • Vanaf dag 1 ruimte en vertrouwen om veel verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te nemen;
 • Een platte, informele organisatie waar je aantrekt waar je je lekker in voelt en een biertje of cola drinkt met de baas (die vooral niet zo genoemd wil worden);
 • Tijd om je collega's te leren kennen tijdens een borrel, een potje darts of tafelvoetbal of een georganiseerde lunch;
 • Een kantoor in Nijmegen en thuis. Daarnaast hebben wij kantoren in Oisterwijk, Nieuwegein, Amersfoort, Goes en Almelo waar je van harte welkom bent.

Wil je meer weten over de functie? Ard van der Scheer (Chief Digital Officer) kan je hier alles over vertellen M. . Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te sturen aan , E. . Hoe meer je kunt delen over waarom jij bij Censo past en de reden dat je solliciteert, hoe beter.

"Bij Censo nemen we geen besluiten vóór elkaar maar mét elkaar. We bepalen samen de koers hoe onze missie te bereiken. Zo is iedereen betrokken. En dat maakt ons net even anders!",, Jos van Moerkerk, directeur .

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

English version

Our cool company and our mission

Are you ready to join us in making organizations and buildings more sustainable? Censo is a team of energetic professionals who are committed to making businesses in the Netherlands more sustainable. While our primary focus is on the energy consumption of organizations and buildings, we also have the expertise and intrinsic motivation to fully contribute to making organizations sustainable in other areas. With nearly 200 knowledgeable professionals operating from various locations across a wide range of sectors, we serve different types of businesses and governments.

Our goal is to make the business landscape in the Netherlands more sustainable and to be the partner for all entrepreneurs and management teams grappling with the energy and sustainability challenges facing them now and in the coming years. We recognize that this is a significant task, and we could really use your help. Therefore, we are looking for a Frontend developer for our Censo Platform.Functie:front-end developer
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 5000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Censo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Frontend Developer Censo 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures