Vacature Applicatie Specialist

Applicatie Specialist in Nijmegen

Mogen we je beter en sneller helpen?

Kies je profiel en wij passen onze website daar speciaal op aan:

 • Werknemer
 • Werkgever
 • Werken bij Acture

Mogen we je beter en sneller helpen?

Kies je profiel en wij passen onze website daar speciaal op aan:

 • Werknemer
 • Werkgever
 • Werken bij Acture

Applicatie Specialist | 36-40 uur | Nijmegen

Acture activeert. Activeer jij met ons mee?

 • IT
 • Proces en optimalisatie

In het kort

Salarisindicatie

Salaris tussen €2.815 - 4.691,- op fulltimebasis, afhankelijk van ervaring

Dienstverband

Jaarcontract, uitzicht op vast dienstverband

Minimale educatie

Hbo werk- en denkniveau

Vakgebied

Proces en optimalisatie

Als Applicatie Specialist bij Acture ben je de drijvende kracht achter het optimaliseren en ondersteunen van diensten om een naadloze gebruikerservaring te garanderen. Jouw rol richt zich op het bieden van ondersteuning voor applicaties, waarbij je voortdurend de wensen van gebruikers analyseert, implementeert en integreert. Je draagt bij aan het verhogen van de operationele efficiëntie en effectiviteit binnen de Acture Groep door zelfstandig, ondernemend en proactief te opereren.

Kies voor een uitdagende en dynamische carrière bij Acture, waar je de ruimte krijgt om je eigen koers te bepalen en een aanzienlijke bijdrage te leveren aan de vooruitgang van de organisatie.

Wij zijn Acture

Voorloper in sociale zekerheid

Acture is dé private uitvoerder sociale zekerheid. Wij geloven dat het hebben van werk de beste vorm van sociale zekerheid is. Het activeren van mensen staat daarom centraal in onze organisatie en dienstverlening. We activeren werknemers om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. We activeren de branche met oplossingen om verder te komen. We activeren collega's om zich voortdurend verder te ontwikkelen en op zoek te gaan naar nieuwe initiatieven, producten en innovaties.

ArdoSZ is een innovatieve en groeiende arbodienst en een label binnen de Acture Groep. Wij zijn de partner voor organisaties die daadkrachtige ondersteuning nodig hebben bij uitvoering van preventie en verzuimbegeleiding. Als volledig gecertificeerde arbodienst hebben we alles in huis om ziekte en arbeidsongeschiktheid op te lossen én te voorkomen.

Wat jij gaat doen

Als Applicatie Specialist

Je bent werkzaam binnen de afdeling SLIM, voor het label ArdoSZ. Waar je met enthousiaste collega's in diverse functies samenwerkt, zoals: Functioneel Applicatiebeheerders, Processpecialisten en een arbo-kwaliteitsadviseur. Verder:

 • Ondersteun je gebruikers bij het juiste gebruik van de applicatie en beheert functionele aspecten zoals gebruikersrechten en configuratieaanpassingen.
 • Houd je het gebruik van de applicatie nauwlettend in de gaten om snel problemen te ontdekken.
 • Communiceer je met de leverancier en IT-beheerder over veranderingen, verbeteringen en lost incidenten op.
 • Inventariseer je gebruikerswensen, -vragen en systeemfouten, analyseert of ze intern of extern moeten worden aangepakt en deelt inzichten met ontwikkelaars of leveranciers.
 • Verzamel je optimalisatievoorstellen, stelt acceptatiecriteria op, test en controleert op het gewenste effect en stemt af met de product owner of leverancier.

Wat jij krijgt

Voor wat hoort wat.

Als Applicatie Specialist bij ArdoSZ, kan je rekenen op het volgende:

 • Een uitstekend salaris . Wij bieden jou een salaris tussen de € 2.815 en € 4.691,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring. Bovendien zijn er bij Acture diverse doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal.
 • Bonusregeling. Goede prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij. Acture beloont goede financiële bedrijfsresultaten met een jaarlijkse bonus. Deze bedraagt maximaal 8% van het basis bruto jaarsalaris en wordt afhankelijk van de resultaten op groepsniveau, geheel of gedeeltelijk uitgekeerd aan het eind van het jaar.
 • 30 vakantiedagen. Omdat wij tijd voor jezelf net zo belangrijk vinden.
 • Vakopleidingen, trainingen en coaching . Ons continu leren en verbeteren programma biedt training on-the-job en een breed aanbod van opleidingen waar collega's via onze online trainingsbibliotheek - de Acture Academy - onbeperkt toegang tot hebben. Binnen het team OAO wordt gewerkt middels de LEAN methodiek. Je krijgt dan ook de ruimte om je hierin te ontwikkelen en bijbehorende opleidingen te volgen.
 • Een goede pensioenregeling . Geregeld via MijnDoenpensioen van a.s.r. Zo zit je er niet alleen nu, maar ook later nog warmpjes bij!
 • Een collectieve zorgverzekering. Bij Zilveren Kruis krijg jij een collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen. Bovendien kom je in aanmerking voor extra vergoedingen.
 • Dagelijks een uitgebreide lunch en sportmogelijkheden. In de keuken van ons nieuwe kantoor serveren we een gezonde lunch, mét salades en fruit. Bovendien kun je bij Acture na werktijd samen met je collega's een sportieve les bootcamp of yoga volgen onder begeleiding van een professional.

Wat wij vragen

Naast die persoonlijke match.

Als Applicatie Specialist bij ArdoSZ, vragen wij het volgende van jou:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt affiniteit met IT.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met aantoonbare kennis van en ervaring met procesmanagement.
 • Je woont in omgeving Nijmegen. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden. Om de aansluiting op de organisatie en collega's te borgen verwachten wij dat je ca. 50% van de tijd op één van beide locaties aan het werk bent.
 • Je bent analytisch, signaleert kansen en je weet de verhoudingen binnen de eigen (organisatie-) omgeving goed in te schatten.
 • Lef, eigenzinnig, hardwerkend, persoonlijk, inventief, uitdagend. Herken jij jezelf in minstens twee van onze kernwaarden , dan zijn we gegarandeerd een match!

Solliciteren bij Acture

Snel weten waar je aan toe bent .

Ben jij enthousiast over werken bij ArdoSZ als Applicatie Specialist? De sollicitatieprocedure bij Acture is kort: Van 1e gesprek tot tekenen contract duurt gemiddeld 10 werkdagen.

Onze collega kan je alles vertellen over het werken bij Acture en deze functie. Bel of mail haar gerust.


Acture
Postbus 6610
6503 GC Nijmegen


Functie:applicatie specialist
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2815 – 4691
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Acture via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Applicatie Specialist Acture 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures