Vacature Implementatiespecialist/Support Consultant

Implementatiespecialist/Support Consultant in Nijmegen

Implementatie Specialist

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Track Software maakt al sinds 2003 Cloud software voor bedrijfsartsen, casemanagers en arbodiensten. Altijd vanuit een visie op verzuim, en met de klant op één. We kennen onze gebruikers en doen er alles aan om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. En niet zonder succces, want onze organisatie groeit. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Wil jij een volgende stap zetten in jouw IT-carrière binnen een leuk team en op een leuke werkplek? Ga aan de slag bij Track!

De organisatie

Track Software is expert in verzuim en maakt al 20 jaar verzuimsoftware. We richten ons met name op arbodienstverleners, bedrijfsartsen en casemanagementbureaus, zonder daarbij klanten met 'eigen regie' uit het oog te verliezen. Met onze systemen kunnen mensen makkelijker samenwerken en ieder vanuit zijn eigen rol veilig via internet informatie over zieke medewerkers raadplegen en toevoegen.

Ons monumentale bedrijfspand is gevestigd aan de Waalkade, naast het Casino in Nijmegen. Een prachtige plek om te werken, midden in het centrum en op loopafstand van het Centraal station.

De functie

Zowel bij bestaande als nieuwe klanten heb je een adviserende rol. Je vraagt de behoefte van de klant uit en vertaald dit naar software-configuraties. Daarnaast biedt je ondersteuning op de helpdesk. Via telefonisch overleg en via de mail ga je met de functioneel beheerder van de klant opzoek naar de precieze behoefte van de klant en zoek je naar oplossingen. Daarnaast ga je de functioneel beheerders wegwijs maken in de werking van ons programma met als doel zelfredzaamheid. Je geeft demo's en trainingen. De werkzaamheden worden vanuit ons kantoor uitgevoerd.

Het team

Je komt te werken in een leuk compact team van 10 software- en supportspecialisten (van gemiddeld tussen de 25-40 jaar oud). Ons kantoor kent een informele werksfeer.

We werken afwisselend aan projecten en hebben een sterke drive om goede oplossingen voor onze klanten te realiseren.

Functie-eisen

Je wordt blij van het contact met klanten. Verder moet je voor deze functie beschikken over goede analytische en communicatieve vaardigheden. Je kan zelfstandig werken, hebt een professionele instelling en je bent proactief. Verder beschik je over een HBO werkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een hecht team! We bieden een salaris en arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie, jouw werkervaring en competenties. Daarnaast is er ruimte voor ontwikkeling. Flexibele werktijden zijn mogelijk, net als een deeltijd dienstverband.

Contact

Neem dan contact op door een mail te sturen naar t.a.v. Eline van der Galiën of bel naarFunctie:implementatiespecialist support consultant
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Track Innovations via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Implementatiespecialist/Support Consultant Track Innovations 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures