Vacature Reisadviseur

Reisadviseur in Nijmegen

Interview met Tim Knol over zijn reis naar de Alpujarras Alpenoversteek - van Duitsland naar Italië Sri Lanka - dé bestemming van Azië Top 10 mooiste rondreizen in Europa met auto

SNP Natuurreizen is dé actieve natuurreisorganisatie van Nederland. Op ons gezellige kantoor in Nijmegen werken ruim 60 collega's aan de totstandkoming en verkoop van unieke en actieve wandel, fiets- en rondreisvakanties in Europa en ver daarbuiten. Met onze kennis en passie voor natuurreizen verzorgen wij een onvergetelijke buitenbeleving voor iedere reiziger die met SNP op stap gaat. Het aanbod kent een groeiende belangstelling op de Nederlandstalige markt. Met onze wandel-, fiets- en actieve rondreizen brengen we mensen in beweging, in en voor de natuur.

De reiswereld is een dynamische sector en is continu in beweging. Er ontstaan nieuwe initiatieven vanuit een andere manier van reizen en met een andere wijze van communiceren. Zo zijn wij naast ons reguliere aanbod actieve vakanties in 2023 gestart met het label Yomads/Women Only, waar we ons richten op de actieve en sportieve dertiger/veertiger met liefde voor de natuur. Daarnaast hebben wij ons label Family Specials voor avontuurlijke gezinnen .

Voor dit label zoeken wij een Product-Marketing specialist Family Specials

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een ervaren, innovatieve product-marketing specialist met een oog voor nieuwe kansen en een commerciële mindset die zich in eerste instantie richt op de doelgroep gezinnen onder het label Family Specials. De functie is voor minimaal 32 uur per week.

Wat ga je doen?

Als innovatieve product-marketing specialist begeef je je op het snijvlak van verschillende disciplines; productontwikkeling, marketing, communicatie en innovatie. Je verdiept je in de specifieke doelgroep, onderzoekt de markt en bent verantwoordelijk voor de productstrategie en de productontwikkeling voor deze betreffende doelgroep. Je maakt afspraken met lokale vertegenwoordigers en sluit contracten en calculeert de reizen. Je zet het aanbod in de markt in samenspraak met het marketingteam en past het aanbod aan waar nodig. Verder is de product-marketing specialist verantwoordelijk voor de contentaanlevering voor reisscenario's ten behoeve van reisleiding en reisinformatie ten behoeve van de klant. Ben je verantwoordelijk voor de presentatie op de website en geef je instructie en begeleiding van het aanbod aan front- en backoffice en reisleiding. Afhankelijk van het aantal uren ben je naast de doelgroep gezinnen ook verantwoordelijk voor een aantal landen als regiospecialist.

 • Relevante opleiding op minimaal HBO-niveau waar innovatie, marketing en productontwikkeling bekende terreinen zijn
 • Kenner van de doelgroep gezinnen en bekend met de communicatiekanalen van deze doelgroep (kanalen, taal, trends etc.)
 • Jij ziet kansen in de reismarkt voor een nieuwe doelgroep die past bij de WHY van SNP Natuurreizen
 • Vanzelfsprekende affectie met onze WHY, cultuur en duurzaamheidsstreven

Dit is een leuke en afwisselende baan met verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie met een informele sfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken op ons gezellige kantoor in Nijmegen, deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden na je inwerkperiode. Je gaat regelmatig op pad om je kennis te verbreden en op zoek te gaan naar unieke en mooie plekken voor onze klanten. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team van 60 medewerkers die ieder jaar weer unieke, actieve en onvergetelijke reizen organiseren voor onze klanten!

 • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring min € 2.744,- max € 4677,- per maand o.b.v. 39 uur
 • Een jaarcontract met als startdatum najaar 2024 met de intentie voor verlenging na wederzijdse tevredenheid en verwachte groei van het label Family Specials bij SNP
 • Een opleidingstraject binnen een unieke reisorganisatie waarbij meerdere disciplines betrokken zijn
 • Bijdrage in woon-werkverkeervergoeding, geldt ook voor fietskilometers
 • 25 verlofdagen op basis van fulltime contract

Je wordt ingewerkt door het team Productmanagement en het team Marketing. Je rapporteert direct aan het teamhoofd Productmanagement en hebt regelmatig overleg met de directie over nieuw te ontwikkelen ideeën.


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Manon van Dilgt, . Stuur je motivatie en cv voor deze functie naar .

De reiswereld is een dynamische sector en is continu in beweging. Er ontstaan nieuwe initiatieven vanuit een andere manier van reizen en met een andere wijze van communiceren. Zo zijn wij naast ons reguliere aanbod actieve vakanties in 2023 gestart met het label Yomads/Women Only, waar we ons richten op de actieve en sportieve dertiger/veertiger met liefde voor de natuur. Daarnaast hebben wij ons label Family Specials voor avontuurlijke gezinnen.

Wij zijn op zoek naar een innovatieve en ondernemende

In deze functie richt je je in eerste instantie richt op het label Yomads/Women Only en de doelgroep gezinnen onder het label Family Specials. Naast deze labels werk je ook als evenementencoördinator voor SNP Natuurreizen.

Als marketingmedewerker SNP Natuurreizen / Yomads werk je samen in een multidisciplinair marketingteam van zes personen. Het team bestaat uit specialisten op het gebeid van (SEO/SEA), content, promotie, communicatie en partnerships. Binnen dit team ga jij aan de slag met de social media en partnerships voor het label Yomads en Family specials en werk je mee aan de naamsbekendheid en groei van deze labels. Je creëert en plaatst content op de sociale media, werkt mee aan campagnes, zoek partners die goed aansluiten bij de missie en visie van beide labels en bent medeverantwoordelijk voor de samenwerkingen met externe partijen. Je werkt nauw samen met de product marketingspecialist Yomads en Family Specials. Jullie ontwikkelen samen de strategie met als doel de groei van de labels en voeren deze ook uit.

 • Je hebt een sterke affiniteit hebt met outdoor, natuur en reizen
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in (online) marketing/communicatie
 • Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in soortgelijke functie
 • Je hebt een goed gevoel voor tekst en beeld en uitstekende schrijfvaardigheid in het Nederlands
 • Je werkt efficiënt en gestructureerd t.a.v. van projecten om deadlines te halen
 • Je bent op de hoogte van de laatste trends ontwikkelingen op het gebied van social media en werk je met diverse digitale marketingtools (Canva, Later)
 • Je bent een echte teamplayer en gaat de samenwerking aan met andere teams binnen SNP (productmanagement, front- en backoffice, klantenservice)
 • Een salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring min € 2.312,- max € 3.326,- per maand o.b.v. 39 uur
 • Een jaarcontract met de intentie voor verlenging na wederzijdse tevredenheid
 • Een opleidingstraject binnen onze unieke reisorganisatie waarbij meerdere disciplines betrokken zijn
 • Deelname aan studiereizen of mogelijkheden om onze fiets- en wandelreizen te controleren of voor te lopen/fietsen
 • Bijdrage in woon-werkverkeervergoeding, geldt ook voor fietskilometers (max. 40 km)
 • 25 verlofdagen op basis van fulltime contract

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , , . Wij zien je sollicitatie graag tegemoet per e-mail met CV op .

Vind je het leuk om voor onze reizigers een tot in de puntjes verzorgde reis te regelen? Wacht jij niet af tot het werk naar je toekomt, maar pak je zelf taken op, zoek je de samenwerking met je collega's en communiceer je graag met lokale partners, hotels en andere leveranciers in het buitenland. Beschik je daarnaast over werkervaring in het toerisme?

 • je beheert zelfstandig de reizen van een landengroep en bent hiervoor verantwoordelijk voor de prijsaanvraag, invoer van prijzen voor het nieuwe seizoen en het reserveren van de reizen
 • je onderhoudt goede contacten met de leveranciers en beantwoordt vragen van andere afdelingen
 • je bent de tussenpersoon tussen onze leveranciers en onze klanten en de afdeling sales
 • je verwerkt de verdere administratie van boekingen en informatie-aanvragen
 • je assisteert de product managers bij het aanmaken, invoeren en calculeren van (nieuwe) reizen
 • vind je het leuk en heb je genoeg reiservaring dan kan je ook werkzaamheden verrichten voor het team Verre Reizen

Jij hebt enige jaren werkervaring binnen het toerisme. Je hebt belangstelling voor en kennis van onze reisbestemmingen. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels, bij voorkeur ook in het Frans en/of Duits.

 • dienstverlenende en klantgerichte instelling; accuratesse en stressbestendigheid
 • goede beheersing van je talen in woord en geschrift
 • zeer goed kunnen omgaan met geautomatiseerde systemen, ervaring met DaVinci is een pré
 • liefde voor reizen en natuur

Dit is een leuke en afwisselende baan met verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie met een informele sfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken op ons gezellige kantoor in Nijmegen, deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden na je inwerkperiode. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team van 60 medewerkers die ieder jaar weer unieke, actieve en onvergetelijke reizen organiseren voor onze klanten!

 • een salaris boven de cao Reisbranche: €2.350,00 - €3.001,00 per maand o.b.v. 39 uur
 • bijdrage in woon-werkverkeervergoeding, geldt ook voor fietskilometers
 • 25 verlofdagen op basis van fulltime contract
 • deelname aan studiereizen of mogelijkheid om onze fiets- en wandelreizen te controleren of voor te lopen/fietsen

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Monique Wade, , . Stuur je motivatie en cv voor deze functie naar .

Geniet je van de mooie dingen in de natuur? Ben je een commerciële duizendpoot die het leuk vindt om andere mensen te informeren over fiets- en wandelvakanties? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

 • het verkopen van reizen en reisadvies geven aan onze klanten; per telefoon en e-mail

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patricia Samuels, , .

Functie:reisadviseur
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2350 – 3001
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SNP Natuurreizen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Reisadviseur SNP Natuurreizen 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures