Vacature Magazijnmedewerker / Assistent Filiaalleider

Magazijnmedewerker / Assistent Filiaalleider in Nijmegen

Assistent Filiaalleider Aabo Trading Almere

Ben jij gedreven, ambitieus, inventief, een doener en een aanpakker? Ben je bereid om zelf je handen uit de mouwen te steken. Ben je klaar om jezelf ooit op te werken naar de functie van filiaalleider? Misschien ben jij dan wel wie we zoeken!

Als Assistent Filiaalleider ga je aan de slag om alle werkzaamheden en verantwoordelijkheden van de functies Magazijnmedewerker, Zinkzetter & Assistent Filiaalleider onder de knie te krijgen, met als doel om uiteindelijk zélf in de toekomst de functietaken van een filiaalleider te vervullen bij diens afwezigheid binnen ons bedrijf of als zijn opvolger.

Je draait vanaf de eerste dag, door in het magazijn en de zetterij mee aan te pakken, en leveringen met de bedrijfsbus te bezorgen, volwaardig mee in het team. Zo leer je om vanaf de bodem álles dat te maken heeft met wat het inhoud om een filiaal van Aabo Trading zelfstandig te runnen in een 2-mans of 3-mans team.

In het taakonderdeel Assistent Filiaalleider sta je de Filiaalleider bij als een belangrijk aanspreekpunt voor klanten en leveranciers..

Samen met de buitendienst zet de filiaalleider de commerciële lijnen uit en draagt hij zorg voor alle commerciële en logistieke taken die zich op filiaalniveau afspelen, zoals offertes, orderhandling, voorraadbeheer en vervoerscontacten. Het is de taak van de Assistent Filiaalleider om hier actief en zelfstandig aan bij te dragen zodra hij het juiste niveau bereikt heeft..

Ook springt de Assistent Filiaalleider bij in de shop-/ baliefunctie.

Het maken van zetwerk aan de hand van technische tekeningen en dagelijkse magazijnwerkzaamheden vallen net als alle facilitaire zaken onder de functieomschrijving van de Assistent Filiaalleider.

Daarom zoeken we een zelfstandige doener, met een hands-on mentaliteit die ook zelf fysiek stevig wil aanpakken en de drive heeft om bij te dragen aan het commercieel, organisatorisch en qua professionele uitstraling nog beter op de kaart te zetten van onze vestiging.

Kennis van daken en zinkzetwerk is een pré. Ook moet je beschikken over een rijbewijs (minimaal B). Daartegenover bieden we voor deze functie een aantrekkelijke beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk jij dat je de Assistent Filiaalleider bent die wij zoeken? Solliciteer dan direct via het formulier of stuur een email naar en wie weet nodigen we jou binnenkort uit voor een gesprek!Functie:magazijnmedewerker / assistent filiaalleider
Startdatum:06-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aabo Trading via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Magazijnmedewerker / Assistent Filiaalleider Aabo Trading 06-04-2024

Bekijk ook andere vacatures