Vacature Afdelingleider mavo

Afdelingleider mavo in Nijmegen

Vacature omschrijving

Wie zoeken wij?

Het Mondial College te Nijmegen zoekt voor de locatie Leuvensbroek mavo/havo/vwo met ingang van het schooljaar 2024-2025 een

 

Afdelingsleider mavo 0.8 -1.0 wtf

die onze mavo op deskundige wijze verder vormgeeft

 

Waar kom je te werken?

Het Mondial College

Het Mondial College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in Nijmegen-West. Het onderwijs aan ruim 1800 leerlingen wordt verzorgd vanuit twee locaties: locatie Leuvensbroek (mavo, havo, vwo) en locatie Meeuwse Acker (vmbo b/k/gt). Het Mondial College staat voor betekenisvol en contextrijk onderwijs en richt zich daarbij expliciet op talentontwikkeling van haar leerlingen.

 

Locatie Leuvensbroek

De locatie Leuvensbroek biedt hoogwaardig en betekenisvol onderwijs aan op de mavo (vmbo-t), de havo en het vwo. De locatie staat bekend als ‘vol ambitie’ en ‘persoonlijk’.

 

De locatie biedt twee diepteprofileringen aan: het Technasium en het International Business College (IBC). Op de locatie wordt onderwijs verzorgd aan zo’n 1275 leerlingen.

 

Wat ga je doen?

De afdelingsleider mavo maakt deel uit van een hecht en energiek managementteam, bestaande uit de locatiedirecteur en vier afdelingsleiders. Zij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de school. Het locatiemanagement heeft de opdracht de komende jaren de ingezette onderwijskundige en pedagogische koers planmatig voort te zetten en te borgen. Daarbij ligt de onderwijskundige focus in de mavo op de invoering van het praktijkvak en het versterken van het pedagogisch klimaat.

 

De afdelingsleider mavo draagt daarnaast verantwoordelijkheid voor de leerjaren 1M, 2M, 3M en 4M in brede zin. Daarbij werkt hij/zij samen met de afdelingscoördinator(en) op het gebied van organisatie, leerlingzaken en mentoraat.

 

De afdelingsleider geeft leiding aan zo’n 25 docenten van een aantal secties en monitort deze secties op onderwijskwaliteit en ontwikkeling.

 

Wat vragen we van je?

De afdelingsleider:

 • heeft passie voor goed onderwijs;
 • heeft aantoonbare affiniteit met onze mavoleerlingen;
 • werkt koersvast, slagvaardig en is resultaatgericht;
 • stimuleert, motiveert en coacht medewerkers;
 • luistert goed en is communicatief sterk;
 • is integer.
 

De afdelingsleider:

 • heeft ervaring in het leidinggeven aan (onderwijs)professionals;
 • kent de mavodoelgroep;
 • heeft kennis en ervaringen in het aansturen van (onderwijskundige) veranderprocessen
 • is op de hoogte van recente onderwijsontwikkelingen, in het bijzonder van de mavo
 • heeft een relevante managementopleiding afgerond (pré)
 

Wat bieden we jou?

Het betreft een reguliere vacature voor de periode van 1 augustus 2024 tot en met 31 juli 2025 met uitzicht op een vast dienstverband. De salariëring geschiedt in functieschaal 12 van de CAO-VO met een maximum van € 6.665,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling.

 

Meer informatie

De vacature wordt binnen en buiten @voCampus uitgezet. Voor meer informatie over de vacature en de functiebeschrijving kunt u contact opnemen met Henk Beckmann, directeur locatie Leuvensbroek (henk.beckmann@mondialcollege.nl) 06-52464985/024-3786993.

 

Meer informatie over de school kunt u vinden op onze website: www.mondialcollege.nl.

 

De gesprekken vinden plaats in week 21 en week 22. Het streven is om vóór 1 juni 2024 duidelijkheid te hebben over de te benoemen kandidaat.

 

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Solliciteren

Je kunt tot en met 12 mei 2024 reageren via Meesterbaan door op onderstaande button te klikken.

Organisatie

Het Mondial College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs aan de westkant van Nijmegen. Het Mondial College heeft ook een streekfunctie voor leerlingen uit de gemeentes Beuningen en Wijchen. Vanuit twee locaties verzorgen wij betekenisvol en contextrijk onderwijs aan ruim 1800 leerlingen. Op de goed geoutilleerde locatie Meeuwse Acker volgen leerlingen vmbo-onderwijs (basis-kader-gemengde leerweg). Op de locatie Leuvensbroek kunnen leerlingen terecht voor de mavo, havo en het vwo.

 

Elke dag werken we op het Mondial College, samen met 250 collega’s, aan de talentontwikkeling van onze leerlingen. Op beide locaties zoeken we continu naar de verbinding met de omgeving. Contextrijk leren noemen we dat. Dit uit zich onder andere in een ruim aanbod beroepsprofielen in het vmbo, ons technasium voor havo en vwo en het unieke Business College voor mavo, havo én vwo.

Onze cultuur is ons succes. Op beide locaties staan we voor een persoonlijke benadering. We zijn altijd op zoek naar de mens achter het gezicht, maar ook het talent achter de mens.

Wat wij jou te bieden hebben…

❤️ Ontzettend leuke collega’s en waardering voor jouw inzet

⛱️ De schoolvakanties vrij

📚 Een ambitieuze werkomgeving met volop ontwikkelkansen

💰 Een prima salarisFunctie:Onderwijsgevenden in het secundair onderwijs
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3334 – 6665
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mondial College via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website http://www.mondialcollege.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Afdelingleider mavo Mondial College 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures