Vacature Facilitair Medewerker

Facilitair Medewerker in Nijmegen

Werken Bij Acture Groep

Acture Groep
Wijchenseweg 10
6537 TL Nijmegen


Facilitair Medewerker

bijdragen aan een goede werkomgeving

Acture maakt Sociale Zekerheid actief door zieke deelnemers te begeleiden naar herstel. En we activeren jou, om jezelf te ontwikkelen vanuit je eigen kracht. We begrijpen heel goed dat daar wat moois tegenover moet staan. Naast een mooi salaris vanaf €2.600,- tot maximaal €3.850,- bieden we jou ook 30 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden en een goede bonus. Gewoon goed geregeld!

Acture Groep: Facts & figures

 • We hebben een leuke werkplek: Onze medewerkers waarderen de sfeer bij Acture met een 8,1 en de collegialiteit met een 8,5!
 • We bestaan sinds 2008 en zijn sindsdien gegroeid van 4 naar ruim 300 medewerkers

Dit ga je doen


In de rol van Facilitair Medewerker vorm je samen met jouw Manager de afdeling Business Support, en dragen jullie bij aan het continu efficiënter en effectiever werken binnen Acture. Als Facilitair Medewerker beheer je alle facilitaire werkzaamheden en schrijf je het beleid voor het inkoopproces voor de gehele groep. Dagelijks ben je bezig met relatiebeheer van facilitaire leveranciers en bewaak je de gemaakte afspraken, ben je eigenaar van (multidisciplinaire)projecten zoals huisvesting of telefonische bereikbaarheid, en beantwoord je facilitair gerelateerde vraagstukken op gebieden zoals sanitair, klimaat en opslag. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer en optimalisatie van ons wagenpark. Met jouw proactieve houding draag je dus echt je steentje bij aan een goede werkomgeving voor al jouw collega's.

Voor de positie van Facilitair Medewerker is het belangrijk om een helicopterview aan te nemen, trends en ontwikkelingen (intern en extern) te herkennen en door te vertalen naar onze eigen dienstverlening. Doordat je vanuit jouw expertise in verschillende projecten betrokken bent weet je wat er speelt en werk je samen met collega's uit verschillende teams!

Dit ben jij

 • Je hebt een HBO-diploma bijvoorbeeld richting Facilitair Management of Bedrijfskunde, aangevuld met 1 of 2 jaar werkervaring
 • Je bent organisatorisch, procesmatig en communicatief sterk
 • Je bent klantgericht, dienstverlenend en in staat om in een hectische werkomgeving te schakelen tussen je verschillende taken en daarbij de juiste prioriteiten te stellen
 • Je woont bij voorkeur in de regio Nijmegen

Dit wil jij

Als facilitaire medewerker bij Acture in Nijmegen vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom investeert de organisatie graag in jou. Daarnaast mag je het volgende verwachten:

 • Een mooi salaris tussen de € 2.600,- tot € 3850,- o.b.v. kennis, ervaring en niveau
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
 • Een baan van 32 tot 40 uur per week
 • 30 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, premievrije pensioenregeling en jaarlijkse salarisverhoging
 • Jezelf continue blijven ontwikkelen, uitdagen en verbeteren!
 • Werken op kantoor en vanuit huis
 • Training en ontwikkeling in onze online Acture Groep Academy
 • Leuke collega's, een fijne werkomgeving in een splinternieuw pand, vrijdagmiddagborrel en maandelijkse informele bijeenkomsten onder het genot van een hapje en een drankje

Interesse?

Wil jij als Facilitair Medewerker bij Acture aan de slag? Solliciteer op deze functie! Dat kan via de knop Solliciteer . Desiree neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

Heb je vragen of wil je iets bespreken? Bel (of stuur een berichtje) naar of mail naar . Tot snel!

Kort samengevat

Vakgebied: Facilitair Ervaring: 1 a 2 jaar werkervaring Minimale educatie: HBO Dienstverband: 32-40 uur Salarisindicatie: tussen de € 2.600,- tot € 3850,- o.b.v. kennis, ervaring en niveau

Contact

Neem gerust contact op met onze recruiter:Desirée van den Brand

Functie:facilitair medewerker
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3850
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Acture via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Facilitair Medewerker Acture 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures