Vacature Werkwijze Programmeurs

Werkwijze Programmeurs in Nijmegen

Werkwijze programmeurs

Het programma van Music Meeting wordt het hele jaar door met zorg samengesteld en wordt tussen september en november van het jaar voorafgaand aan het festival definitief vastgesteld.

Bij het maken van de jaarlijkse festivalselectie streven de programmeurs van Music Meeting naar een programma van de hoogste kwaliteit , met een sterke focus op diversiteit en de live beleving die de muzikanten bieden. Omdat we onderdeel zijn van Keychange kent ons programma een gelijkwaardige genderbalans en streven we naar een balans tussen internationale acts en artiesten gevestigd in Nederland . Jaarlijks wordt een centraal deel van het festivalprogramma gereserveerd voor een focusland .

Music Meeting viert verbinding door ontmoetingen aan te moedigen en de toekomst te koesteren. We werken actief samen met regionale, nationale en internationale festivals, organisaties en locaties , en nemen ook deel aan internationale netwerken zoals Sounds of Europe. Daarnaast bieden wij diverse talentontwikkelingsprogramma's aan en faciliteren wij unieke muzikale ontmoetingen via ons residentieprogramma en het verlenen van compositieopdrachten .

Music Meeting krijgt meer dan 2000 concerten per jaar aangeboden, met slechts 30 programma's om te vullen.


Postadres
Postbus 1535
6501 BM Nijmegen
E-mail
seeyou[at]musicmeeting.nl


Functie:werkwijze programmeur
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Music Meeting via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Werkwijze Programmeurs Stichting Music Meeting 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures