Vacature Medewerker

Medewerker in Nijmegen

Rechtswinkel Oss

Solliciteren

Solliciteren bij Rechtswinkel Oss.

Solliciteren bij Rechtswinkel Oss

De sollcitatieronde is momenteel geopend. Solliciteren kan door uw motivatiebrief en CV te mailen naar

Wat houdt werken bij Rechtswinkel Oss in?

Als medewerker bij Rechtswinkel Oss verzorg je spreekuren en los je juridische vragen op. Natuurlijk word je van tevoren en tijdens de spreekuren bijgestaan door ervaren rechtswinkeliers.

Wat heeft Rechtswinkel Oss jou te bieden?

Rechtswinkel Oss onderscheidt zich van andere rechtswinkels door intensief bij te dragen aan de kennis van haar medewerkers. Wij organiseren workshops en cursussen die bijdragen aan jouw kennis. Deze vinden plaats in Nijmegen en behandelen de rechtsgebieden van het spreekuur. Daarmee wordt een solide basis gelegd voor een professionele dienstverlening. Met de kennis en ervaring opgedaan bij Rechtswinkel Oss heb jij een belangrijke voorsprong voor de toekomst! De spreekuren worden gehouden in Wijkcentrum Schadewijk te Oss.

Wat verwachten wij van jou?

De ambitieuze medewerkers waar wij naar op zoek zijn, hebben diverse talenten. Kennis van het systeem van de wet is een vanzelfsprekendheid. Bovendien verwachten wij van onze medewerkers een goed sociaal inlevingsvermogen. Rechtswinkelwerk draait immers om echte mensen, met echte vragen. Wij zoeken medewerkers die tweemaal per maand spreekuur willen draaien op maandagavond, woensdagavond of donderdagavond en voor minimaal een jaar beschikbaar zijn.
Hopelijk mogen wij jou binnenkort verwelkomen binnen het team van Stichting Rechtswinkel Oss.

Solliciteren bij Rechtswinkel Oss?

Stuur je motivatiebrief, CV en cijferlijst naar Rechtswinkel OssFunctie:medewerker
Startdatum:28-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Rechtswinkel Oss via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Medewerker Stichting Rechtswinkel Oss 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures