Vacature Locatiemanager

Locatiemanager in Nijmegen

Locatiemanager (hospitality- en events)

Standplaats: Goffertstadion, Nijmegen

YveY is exclusief Hospitalitypartner van N.E.C. - Nijmegen in het Goffertstadion.
Wij zijn zowel verantwoordelijk voor de publiekscatering tijdens wedstrijddagen als de hospitality daarbuiten. In het Goffertstadion staat niet alleen het voetbal centraal, maar het is ook een unieke locatie voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten.

Wij zijn op zoek naar versterking. Voldoe jij aan het juiste profiel en herken jij jezelf in onderstaande punten dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wat houdt de functie in?

Als Locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de gehele hospitality en evenementen organisatie binnen het Goffertstadion in Nijmegen. De Hospitality in het Goffertstadion bestaat uit meerdere onderdelen, namelijk Lunchroom Bikkels, de Business- en publiekscatering tijdens wedstrijddagen en diverse events die in het stadion plaatsvinden. In deze functie ben je namens YveY het aanspreekpunt binnen het Goffertstadion en werk je intensief samen met andere interne afdelingen binnen YveY en N.E.C. om de evenementen en hospitality activiteiten in en rondom het stadion tot een succes te maken.
In deze functie geef je (met ondersteuning van de operationeel manager) leiding aan het team van YveY Nijmegen, ieder met zijn/haar eigen functie en daarbij behorende specialiteiten. Naast jouw leidinggevende werkzaamheden houd je je bezig met financiële, commerciële en personele verantwoordelijkheid voor jouw locatie. Je bent in deze functie namelijk het 1e aanspreekpunt vanuit YveY. Uiteraard krijg je hierbij ondersteuning vanuit ons kleinschalige "Hoofdkantoor" met diverse stafafdelingen.

Wat verwachten wij van jou?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol heb je ruime ervaring vanuit de horeca branche en heb je daarbij kennis op het gebied van eventmanagement. Daarnaast heb je leidinggevende ervaring en weet je als geen ander dit op een motiverende manier te doen. In deze functie is het daarnaast niet alleen belangrijk dat je een commerciële insteek hebt, maar deze ook kan vertalen naar de operatie.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een veelzijdige leidinggevende horeca functie op een bijzondere werkplek;
  • Wij bieden een informele organisatiecultuur, waar wij met een collegiaal en ambitieus team hard werken om er een succes van te maken;
  • Een laptop en telefoon (of vergoeding) regelen wij;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer (bij een reistijd van minimaal 10 km enkele reis met een maximum van 50 km enkele reis);
  • Een werkweek van 38 uur per week;

Heb jij interesse om ons team te komen versterken?

Solliciteren kan door een korte motivatie met je CV te sturen naar
Mocht je vragen hebben, voel je dan ook zeker vrij om deze te stellen.Functie:locatiemanager
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met YveY via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Locatiemanager YveY 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures