Vacature Traineeship Winkel

Traineeship Winkel in Nijmegen

trekpleistertrekpleister

Menu

Traineeship Winkel

 • Nijmegen, Wc fenikshof 2

 • 20-24 uur per week

Dit ga je doen

Ben jij een geboren peoplemanager en wil je niets liever dan filiaalmanager worden bij dé drogist bij jou in de buurt? Als Retail Talent bij Trekpleister behaal je dat doel binnen één jaar. Je start je avontuur op de werkvloer van een opleidingsfiliaal en vervolgt al na vier (!)) weken je weg in jouw 'eigen' filiaal. Klanten helpen, producten bijbestellen, collega's coachen. Samen met je team heb je meer aandacht voor de klant en zorgen jullie er iedere dag voor dat klanten met een goed en vertrouwd gevoel de winkel verlaten. Bij Trekpleister manage je niet vanachter je bureau, maar draai je juist lekker mee op de werkvloer. Zo leer je je collega's én klanten het beste kennen. Met jouw leidinggevende skills en ideeën over hoe je klanten het beste aan je kunt binden maak je van jouw Trekpleisterwinkel elke dag weer een succes.
Tijdens het Traineeship Winkel volg je de opleiding Assistent Drogist, zodat je jouw klanten zo goed mogelijk kunt adviseren. Daarnaast volg je het traject 'Beginnen met leidinggeven', waarin je je managementtalent optimaal ontwikkelt. Deze combinatie van theorie en praktijk maakt het traineeship intensief, maar zeker ook effectief: zeven maanden na het startschot ben je zo goed als klaar om aan de slag te gaan als eerste verkoopmedewerker of filiaalmanager in jouw eigen filiaal! Waar wacht je nog op? Solliciteer snel op het traineeship bij Trekpleister!

Trekpleister in 1 minuut

#werkenbijtrekpleister

Jonah - trainee winkel

Als trainee werk je hard en zit je nooit stil, maar zie je ook direct resultaat. Dat maakt me trots en blij!

Teddy - trainee winkel

Bij Trekpleister manage je niet vanachter je bureau, maar draai je lekker mee. Zo leer je je collega's én klanten het beste kennen.

 • Afhankelijk van je ervaring en leeftijd een startsalaris van minimaal € 2.309,- en maximaal € 2.474,- bruto per maand bij een dienstverband van 37 uur per week. Binnen een jaar stroom je door naar de functie van aankomend filiaalmanager of eerste verkoopmedewerker en ontvang je een bijbehorend salaris.
 • Een team van leuke en gezellige collega's, die niet kunnen wachten om jou te ontmoeten.
 • Veel verantwoordelijkheden, kansen en mogelijkheden om je talenten te benutten.
 • Een dynamische, informele en gezellige werkomgeving.
 • Doorgroeimogelijkheden: werken in een ander filiaal of iets compleet anders, zoals een functie in de logistiek of op het hoofdkantoor? Bij Trekpleister kun je alle kanten op!
 • En er is meer… als je een nieuwe collega aandraagt, ontvang je een bonus van € 100,- bruto voor een winkelmedewerker en maar liefst € 1.000,- bruto voor een leidinggevende functie.

Dit ben jij

 • Je hebt (bijna) een mbo-opleiding op niveau 3 of 4 afgerond, zoals Verkoopspecialist, Ondernemer of Filiaalmanager. Of een hbo-opleiding in een relevante richting, zoals Retailmanagement.
 • Je hebt bij voorkeur al een (bij)baan in de horeca of detailhandel gehad en hebt daar zelfs al wat leidinggevende ervaring opgedaan.
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en werkt snel en efficiënt. Van samen resultaten behalen krijg jij energie.
 • Je bent zelfstandig, enthousiast en een echte doorzetter.
 • Je bent sociaal en weet als geen ander hoe je collega's het beste kunt motiveren en stimuleren.

5179

Nijmegen, 6541RW, Wc fenikshof 2

Wat is je reistijd?

Bereken je reistijd

Wat is je reistijd?

Vul je postcode in, dan berekenen wij hoe lang je er over doet om fris op je werk te komen.

Title

Zet deze lekkere Spotify Playlist op onderweg,
dan ben je er zo.

Solliciteren in een aantal stappen

Als je gaat solliciteren bij Trekpleister wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten. Ons sollicitatieproces bestaat uit een aantal stappen:

1. Solliciteren

Solliciteren bij Trekpleister is simpel.

2.

Je krijgt telefonisch, via WhatsApp of e-mail een reactie. Check dus regelmatig je telefoon en mail (ook spam!)).

3. Kennismakingsgesprek

Zien wij een match? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek in de winkel.

4. E-assessment

Heb je gesolliciteerd op een leidinggevende functie? Dan volgt er een online assessment. Ook kan het zijn dat we je vragen een dagdeel mee te lopen.

5. Aan de slag!

Is er een match? Gefeliciteerd, dan kun je zo snel mogelijk aan de slag bij Trekpleister.

Traineeship Winkel NijmegenFunctie:traineeship winkel
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:2309 – 2474
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Trekpleister via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Traineeship Winkel Trekpleister 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures