Vacature Projectleider

Projectleider in Nijmegen

Sint Maartenskliniek logo

Projectleider Onderhoud & Beheer

 • Nijmegen
€ 3.923 - € 5.746 per maand Facilitair Bedrijf & Vastgoed Staf

Vacaturedetails Solliciteren

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.


Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek op zoek naar een:

Projectleider Onderhoud & Beheer

Afdeling Onderhoud & Beheer binnen het Facilitair Bedrijf

32-36 uur per week


Nijmegen


Ontdek in onzevideo's (link)waarom je toekomstige collega's hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden! )


De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

Het Facilitair Bedrijf van de Sint Maartenskliniek is de leverancier van de facilitaire diensten en draagt bij aan een professioneel en gastvrij verblijf in onze kliniek. Het Facilitair Bedrijf bestaat uit de organisatieonderdelen Onderhoud & Beheer, Inkoop & Logistiek, Schoonmaak, Receptie & Beveiliging en Eten & Drinken. In het totaal werken er ruim 200 medewerkers vast in dienst en zijn er zo'n 75 vrijwilligers actief.

Op de afdeling Onderhoud & Beheer draait het allemaal om het draaiend houden van de Sint Maartenskliniek. Daarvoor is meer nodig dan alleen goed behandelende zorgverleners. Allerlei installaties en systemen draaien op de achtergrond 24 uur per dag, 7 dagen per week door. Denk bijvoorbeeld aan het luchtbehandelingssysteem dat er onder andere voor zorgt dat artsen op de operatiekamer hun werk veilig kunnen blijven doen. Of de noodstroomvoorziening die in een splitsecond de boel overpakt in geval van een stroomstoring. Alle systemen hebben onderhoud nodig. Ons hechte team van vakkundige technici zorgt hier iedere dag voor.


Jouw functie

De functie omvat een zelfstandige rol als ervaren projectleider. In deze functie heb je samen met het hoofd Onderhoud & Beheer regie over de staat van de gebouwen en alle processen in dat gebouw. Daar waar nodig zorg je voor verbeteringen. Je bent vanaf de definitiefase tot en met de oplevering en de overdracht naar de onderhoudscollega's betrokken bij projecten.

Jouw werkzaamheden bevatten het zelfstandig (laten) uitvoeren en begeleiden van verbouwingen, functionele aanpassingen en werkpakketten vanuit het MJOP. Jij zorgt dat de eisen en belangen van de Sint Maartenkliniek worden geborgd op een projectmatige manier. Uiteraard onderhoud je contacten op verschillende niveaus zowel in- als extern en neem je daar waar nodig deel aan (periodieke) overleggen. Er is veel ruimte om de taken en werkzaamheden in samenspraak met het hoofd Onderhoud & Beheer vorm te geven. Om samen de weg die is ingeslagen op het gebied van Onderhoud & Beheer continu te verbeteren.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Operationeel & functioneel aanwijzingen geven aan interne en externe projectmedewerkers
 • Het coördineren, plannen en uitvoeren van multidisciplinaire projecten en teams
 • Begeleiden van de collectieve visie en samenwerken met een divers team van experts
 • Optimalisatie van outsourcingscontracten en beheersprocessen
 • Het opstellen van gedetailleerde projectplannen, inclusief doelstellingen, tijdlijnen, en resourcevereisten
 • Analyseren van markttrends en processen om kansen en risico's te identificeren
 • Zorgen voor naleving van compliance zaken en wettelijke voorschriften
 • Rapporteren van voortgang en resultaten aan het hoofd Onderhoud & Beheer
 • Fungeren als centraal aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Actief bijdragen aan een klantgerichte aanpak en tevredenheid
 • Bewaken van de voortgang, kwaliteit en budgetten van projecten
 • Samenwerken met interne en externe belanghebbenden om draagvlak te creëren voor strategische initiatieven
 • Identificeren en beheren van risico's en issues die de projectuitvoering of gekozen beleid kunnen beïnvloeden
 • Zorgen voor een effectieve communicatie en samenwerking tussen alle betrokken partijen

Vereisten

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding HBO Elektrotechniek of HBO Werktuigbouwkunde met een aanvullende opleiding of cursus in (project)management
 • Werkervaring binnen technische vastgoedprojecten en ervaring als projectleider, bij voorkeur binnen gebouw gebonden installaties
 • Bewezen capaciteiten om grenzen te verleggen en effectieve, duurzame veranderingen te bewerkstelligen
 • Kennis van projectmanagementmethodologieën en -instrumenten, zoals IPMA, Prince 2, PMP, PMW, SCRUM en LEAN
 • Je bent procesmatig sterk, neemt initiatief en werkt conform kwaliteits- en veiligheidsbeleid
 • Je beschikt over sterke communicatieve en leiderschapsvaardigheden. Je bent resultaatgericht en in staat om in een dynamische omgeving te werken
 • Je houdt van een uitdaging en het werken in teamverband

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal €3923,- en maximaal €5746,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 60 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden , waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met het secretariaat van het Facilitair Bedrijf. Zij zijn bereikbaar op .


Gebruik dan vóór 26 juni de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.


Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG, enindien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Nijmegen

€ 3.923 - € 5.746 per maandFunctie:projectleider
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3923 – 5746
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sint Maartenskliniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Projectleider Sint Maartenskliniek 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures