Vacature Service Employee

Service Employee in Nijmegen

Service Employee Nijmegen

Nijmegen Pathé Nijmegen Vanaf 8 uur

Jij wordt hét gezicht van Pathé!

EXTRA'S VOOR JOU

We work hard, we play hard. Het klinkt cliché, maar het is wel waar. Daarom sluiten we de werkdag regelmatig af met een gezellig sluitdrankje, zijn er personeelsvoorstellingen en natuurlijk personeelsfeesten. Klap op de vuurpijl? Ons jaarlijkse voetbaltoernooi met alle theaters en de Oscar Night, own die rode loper!

Daarnaast staat jouw ontwikkeling centraal en bieden wij regelmatig trainingen aan. Én natuurlijk krijg je salaris en daar komen ook nog verschillende toeslagen bij.

Jouw salaris

Een moviecard, gratis naar de film +1

Vriendenbonus

Vakantiedagen

50% korting op een SWAP fiets

Gratis vers fruit

Salaris

Check hier wat jij gaat verdienen

ALL-IN SALARIS

We work hard and get payed hard! Het salaris dat je zult verdienen is gebonden aan je leeftijd en inclusief vakantiegeld.

SERVICETOESLAG

Daarnaast krijg je voor jouw harde werk en bijdrage aan het succes van Pathé ook nog een servicetoeslag! Deze toeslag bedraagt €1,53 per uur en hebben wij al voor je in het uurloon berekend. Check onderstaand wat jouw salaris wordt.

Leeftijd Uurloon 16 jaar € 6,56 17 jaar € 7,29 18 jaar € 8,83 19 jaar € 10,28 20 jaar € 13,20 21 jaar en ouder € 16,12

Moviecard

Moviecard, gratis naar de film +1

Het kennen van je product is een must. Werken bij Pathé betekent dan ook dat je altijd gratis naar de film kan met een plus 1. En met je Moviecard krijg je ook nog eens 20% korting op hapjes en drankjes. Als dat niet verdienen is...

Vriendenbonus

"THAT'S WHAT FRIENDS ARE FOR.'' - THE JUNGLE BOOK, 1967.

Heb je vrienden, kennissen of familie die net zo enthousiast zijn als jij en ook bij Pathé willen werken? Je kunt hen aandragen via ons Social Referral programma en wanneer zij 3 maanden in dienst zijn krijg jij daarvoor een bonus! Dan heb je én een leuke nieuwe collega én een lekker extra zakcentje.

Vakantiedagen

"HEY, CHILLAX." - GRU, DESPICABLE ME, 2010

We willen dat je naast al je harde werk ook lekker uitrust. Daarom kun je vakantie aanvragen of een dagje vrij nemen. Je bouwt hiervoor vakantiedagen op welke je in overleg met je leidinggevende kunt opnemen.

Swapfiets

I WANT TO RIDE MY BICYCLE…

Vitaliteit vinden we belangrijk, zo ook goed vervoer van werk naar huis! Lekker op de fiets? Wanneer je gebruik wilt maken van een Swapfiets krijg je van Pathé €5,- korting per periode op de kosten van het abonnement.

Jouw functie

Dé aller beste filmbeleving creëren voor onze bezoekers, daar hebben wij jouw hulp bij nodig! Samen met je collega's zet jij dat stapje extra om onze bezoekers een onvergetelijk uitje te bezorgen.

Jij bent hét aanspreekpunt bij onze zelfscankassa's en toegangspoortjes, helpt de bezoekers waar nodig en zorgt voor een leuke beleving óok als er een controle moet worden uitgevoerd. Door de afwisselende taken die bij jouw rol horen, is elke werkdag anders. Je komt in een team met gezellige collega's te werken in één van onze sfeervolle bioscopen.

Laat jouw talenten shinen

Van het verwelkomen van de bezoeker tot een groet bij het verlaten van de bioscoop, ieder contactmoment met de bezoeker maak jij speciaal.

Gastvrijheid , dit zit in jouw bloed.

Toont lef , je weet onze bezoekers te verrassen.

Samen sterk , jij weet als geen ander hoe belangrijk teamspirit is.

Enthousiast, waardoor je bijzondere belevenissen creëert voor iedereen.

Je krijgt van ons altijd binnen een paar dagen een reactie.

We bellen je om wat beter kennis te maken.

Is er een klik? Dan volgt er een gesprek met de manager uit het theater.

Zijn we beide enthousiast? Dan maken we je contract in orde.

Let's go!

Pathé werkt iedere dag aan het creëren van een fantastische werkomgeving

Wij vinden het belangrijk dat iedere collega zich welkom, veilig en gerespecteerd voelt. We erkennen, waarderen en moedigen verschillen aan, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen aanvullen en versterken. Zo krijgt iedereen de kans het beste uit zichzelf te halen. Pathé ziet een diverse en inclusieve werkomgeving dan ook als één van de voorwaarden om als organisatie succesvol te zijn en onze doelstellingen te blijven bereiken.

Werken bij Pathe logo

Functie:employee service
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pathé Theatres via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Service Employee Pathé Theatres 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures