Vacature Shopmanager

Shopmanager in Nijmegen

Shopmanager SushiPoint Nijmegen

 • Shopmanager
 • Full time
 • Nijmegen

 • Salaris : Euro 1650-2500 / Per maand

 • Dagdeel : Overdag

 • Aantal vacatures : 1 vacature

 • Werkniveau : Manager

 • Ervaringsniveau : 1 jaar

 • Opleidingsniveau : Geen opleiding noodzakelijk

Houd jij van afwisseling? Kan jij de rust bewaren tijdens drukte? Ben jij een echte teamplayer? Ben jij een kampioen in het motiveren van mensen? En is het jouw talent én doel om mensen blij te maken met het geven van de beste service? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij kunnen jou een goed salaris mét een bonussysteem aanbieden. Hebben we je al nieuwsgierig kunnen maken? Lees dan nu verder en solliciteer direct bij SushiPoint!

SushiPoint

SushiPoint is specialist in bezorgen en afhalen van vers bereide sushi. SushiPoint werd opgericht in 2010 en inmiddels zijn er 40 vestigingen in heel Nederland te vinden.

SushiPoint onderscheidt zich in kwaliteit en service. De tijd en aandacht die we daar continu met elkaar aan besteden zorgt er voor dat zowel voor klanten als medewerkers geldt, SushiPoint Makes You Smile.

Wie zoeken wij:

· Als shopmanager van SushiPoint ben jij ons visitekaartje. Jouw klantvriendelijkheid en een verzorgd uiterlijk zijn dus een must.

· Jij bent een harde werker en laat je door drukte niet uit het veld slaan. Tijdens de 'spits' blijf jij rustig en bewaart het overzicht.

· Jij snapt als echte teamplayer dat wanneer het rustig is jouw hulp goed gebruikt kan worden om je collega's te helpen. Dit doe je door bijvoorbeeld te ondersteunen met de schoonmaak, het opruimen en de bevoorrading van de vestiging.

· Jij bent niet bang om de leiding te nemen. Door je collega's positief te motiveren en te coachen zorg jij voor een goede werksfeer. Ook ben jij er verantwoordelijk voor dat iedereen zijn of haar taken goed uitvoert.

· Jij bent niet bang om een collega ergens op aan te spreken.

· Jij bent proactief en spoort moeilijkheden op voordat ze een probleem kunnen worden.

· Jij denkt in oplossingen.

· Jij gaat alleen voor het leveren van topkwaliteit.

· Jij zal verantwoordelijk zijn voor:

o Het aannemen en invoeren van bestellingen.

o Het meegeven van de bestellingen en het afrekenen met de klant.

o Het waarborgen en controleren van de topkwaliteit hygiëne van SushiPoint.en de voedselveiligheid. Jij bent de eindverantwoordelijke.

o Het op tijd leveren van de bestellingen bij de klanten.

o Het maken van het rooster.

o Aansturen van je collega's.

o Het behoud van de hoge kwaliteit van zowel de producten, het merk SushiPoint als natuurlijk de klantenservice.

o Het naleven door het gehele team van de protocollen.

· Je bent flexibel inzetbaar en hebt er geen problemen mee om onregelmatige tijden te werken. Niet alleen overdag en doordeweeks, maar ook in het weekend en in de avond ben jij enthousiast om te werken!

· Je haalt er energie uit om onze klanten en jouw collega's blij te maken met het leveren van de beste sushi en jouw positieve energie. "SushiPoint Makes You Smile" is niets voor niets ons motto.

Wat kunnen we jou bieden:

· Een goed salaris mét bonussysteem.

· Verschillende doorgroeimogelijkheden.

· Een jong, enthousiast en gedreven team die gaat voor het leveren de hoogste kwaliteit sushi.

Hebben we jou al enthousiast gemaakt?

Mooi! Graag willen wij meer weten over jou. Denk niet langer na en verstuur je gegevens door op de 'Solliciteer' knop te klikken. Hopelijk zien wij jou snel in onze SushiPoint vestiging.Functie:shopmanager
Startdatum:20-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1650 – 2500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SushiPoint via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Shopmanager SushiPoint 20-04-2024

Bekijk ook andere vacatures