Vacature Senior Manager Accountancy & Advies

Senior Manager Accountancy & Advies in Nijmegen

VLSG Executive Search

Senior Manager Accountancy & Advies

Full Time MAZARS Nijmegen

Al meerdere jaren werkzaam binnen de accountancy en toe aan een nieuwe stap? Dan is deze functie, waarbij je werkzaam zult zijn in de samenstelpraktijk bij Mazars Nijmegen interessant voor jou!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van klantenportefeuille en het optimaliseren van de dienstverlening en interne organisatie in samenhang met bestaande en toekomstige regelgeving. Daarnaast houd je je bezig met het coachen van (junior) managers en assistenten en het onderhouden van contacten met verschillende disciplines binnen Mazars.

Als Senior Manager ben je de relatiebeheerder met de klant. Je adviseert ondernemers en gaat met hen in gesprek om financiële vraagstukken boven water te krijgen. Daarbij let je op de toekomst van de klant. Daarnaast ben je commercieel actief, leg je nieuwe relaties en bouw je de praktijk van Nijmegen verder uit.

Wat biedt Mazars?

Een prachtige carrière met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Bij Mazars krijg je de vrijheid en ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Zo ontdek je waar je talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Daarnaast kun je rekenen op begeleiding en coaching, zodat je jouw toekomst in goede banen kunt leiden. Dat maakt werken bij Mazars waardevol en inspirerend.

Naast een mooie werkomgeving hebben zij ook goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, waaronder een premievrij pensioen, een goede leaseregeling en voldoende ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier kun je blijven werken aan jouw professionaliteit en focus op kwaliteit.

Wie ben jij?

• Een afgeronde AA opleiding
• Minimaal 8 jaar werkervaring
• Commercieel vaardig, in staat een netwerk te bouwen met klanten uit de regio
• Je bent in staat zelfstandig, oplossingsgericht te handelen
• Je bent integer en professioneel kritisch

VLSG verzorgt de werving & selectie namens Mazars Nijmegen voor deze vacature. Heb je interesse in deze positie en wil je solliciteren? Mail dan je CV + motivatie naar:

Over VLSG

Wij zijn een full service bureau met ruim twintig jaar ervaring in het bemiddelen van professionals. We hebben een enorm netwerk in tal van branches, zowel profit als non-profit. We bieden vacatures in alle soorten en maten - zowel dienstverband, als interim en freelance. Onze consultants begeleiden jou in jouw zoektocht naar professionele groei: vanaf het eerste gesprek tot en met de nazorg. Jouw ambities en wensen staan centraal voor ons en we nemen graag de tijd om je goed te leren kennen.Functie:manager accountancy & advies
Startdatum:12-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Leeuwen Executive Search via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Senior Manager Accountancy & Advies Van Leeuwen Executive Search 12-05-2024

Bekijk ook andere vacatures