Vacature Horecamanager

Horecamanager in Nijmegen

  • Direct persoonlijk contact:
  • +31 (0)20 - 636 88 17

Werken bij de Pannenkoekenboot Amsterdam

1 Horecamanager / matroos

Wij zijn per direct op zoek naar een horecamanager met de aantekening matroos. Ben jij helemaal in je element in de horeca? Houd je van aanpakken en werk je graag op het water?
Samen met de andere horecamanager coördineer jij de Pannenkoekenboot Amsterdam. Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het horecateam. Ook fungeer je als gastheer of gastvrouw en werk je actief mee op de werkvloer. Kortom, je speelt een belangrijke rol in het functioneren van het hele team en de resultaten van de Pannenkoekenboot!
De werktijden zijn over het algemeen van woensdag t/m zondag.
Wat hebben wij jou te bieden? - een passend salaris - vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw - personeelskorting, leuke feestjes en borrels - trainingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen
Stuur je motivatie en CV naar .

2 Kapitein

Wij zijn op zoek naar een kapitein. Ben je een sociale, ervaren kapitein en in het bezit van een groot vaarbewijs en marifooncertificaat? En heb je affiniteit met techniek?

Pannenkoekenboot Amsterdam
Ms. van Riemsdijkweg (t/o 41)
1033 RD Amsterdam
Nederland


Bel: +31 (0)20 - 636 88 17


Pannenkoekenboot Amsterdam
Ms. van Riemsdijkweg (t/o 41)
1033 RD Amsterdam


Functie:horecamanager
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pannenkoekenboot via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Horecamanager Pannenkoekenboot 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures