Vacature Locatieleider 24

Locatieleider 24 in Nijmegen

Ervaren locatieleider 24-035

  • Nijmegen en omgeving
  • Reageer datum: 04-06-2024
  • Hbo
  • Dienstverband: 0,6

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als locatieleider en heb je affiniteit met speciaal onderwijs? Dan zoeken we jou!

Dit bieden wij jou
Het gaat om een dienstverband voor 24 uur per week (0,6 wtf). Wij bieden een tijdelijk contract aan en bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot verlenging/een contract voor onbepaalde tijd. Deze functie is bij ons ingeschaald in schaal A12 (cao primair onderwijs).

Naast een informele en open werksfeer bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de cao primair onderwijs. Zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, verbinding, eigenaarschap en veiligheid.

Wat ga je doen?
Talita Koemi is een school voor zeer moeilijk lerende leerlingen. We vinden zowel veiligheid als geluk erg belangrijk. Samen met de ouders gaan we voor een optimale ontwikkeling voor al onze leerlingen. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen meedoen in de maatschappij en gaan zoveel mogelijk voor een inclusieve samenleving. Talita Koemi staat met haar leerlingen midden in de maatschappij, zoals het hoort.
Als locatieleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team bestaande uit leraren en onderwijsondersteuners. Vanuit respect, vertrouwen en een duidelijke onderwijskundige visie geef je leiding aan een zelfverantwoordelijk team. Dit doe je in nauwe samenwerking met de regiodirecteur en collega-locatieleiders.

Dit verwachten wij van jou
Je hebt vakinhoudelijke ervaring en je kunt je kennis toepassen. Je kunt keuzes motiveren en staat voor wat je zegt. Je bent communicatief vaardig, laagdrempelig en inspirerend voor collega's. Je bepaalt de koers, organiseert, regelt, stuurt, coacht en haalt het beste uit alle teamleden. Je ziet kansen voor de verdere ontwikkeling van de school en werkt samen met het team aan het behalen van gestelde doelen. Je bent verbindend, transparant en beschikt over uitgebreide onderwijsinhoudelijke kennis (opleiding minimaal op hbo-niveau) specifiek van het speciaal onderwijs.


Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Esmeé Heuvelmans via e-mail naar

Heb je interesse en wil je solliciteren?

Over Punt Speciaal

Punt Speciaal onderwijsgroep omvat zes scholen voor speciaal onderwijs: Talita Koemi (Nijmegen), De Kom (Druten), De Cambier (Tiel), Mikado (Gennep), Werkenrode School (Groesbeek) en St. Maartenschool (Ubbergen).

Functie:locatieleider 24
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Onderwijsgroep Punt Speciaal via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Locatieleider 24 Onderwijsgroep Punt Speciaal 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures