Vacature Filiaalleider

Filiaalleider in Nijmegen

Filiaalleider Aabo Trading Tilburg

De filiaalleider is het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers en de spil tussen de commerciële buitendienst en de vestiging. Samen met de buitendienst zet deze de commerciële lijnen uit en draagt hij zorg voor alle commerciële en logistieke taken die zich op filiaalniveau afspelen, zoals offertes, orderhandling, voorraadbeheer en vervoerscontacten. Ook is de filiaalleider werkzaam in de aanwezige shop en vervult indien nodig een baliefunctie. Tevens vallen alle facilitaire zaken en het aansturen van de zink- en Plastisolzetterij onder de functieomschrijving van de filiaalleider.

We zoeken een doener, met een hands-on mentaliteit die ook zelf fysiek stevig wil aanpakken en de drive heeft om bij te dragen aan het commercieel, organisatorisch en qua professionele uitstraling nog beter op de kaart te zetten van onze vestiging. Bij voorkeur heb je ervaring in de branche en ben je afkomstig uit- of woonachtig in de regio. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs (minimaal B). Daartegenover bieden we voor deze functie een aantrekkelijke beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de Filiaalleider die wij zoeken? Solliciteer dan direct via het formulier of stuur een email naar en wie weet nodigen we jou binnenkort uit voor een gesprek!Functie:filiaalleider
Startdatum:06-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aabo Trading via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Filiaalleider Aabo Trading 06-04-2024

Bekijk ook andere vacatures