Vacature Klantenservice medewerker zakelijk solliciteer zonder CV, ABN AMRO

Klantenservice medewerker zakelijk solliciteer zonder CV, ABN AMRO in Nijmegen

Functieomschrijving

Een baan die bij je toekomst past in plaats van je verleden! Op deze uitdagende en unieke klantenservice functie solliciteer je niet op de normale manier met je cv. We dagen je uit om een aantal kleine games te maken die bepalen of jij gaat uitblinken op deze functie.

Je komt te werken bij een van de grootste banken van Nederland. ABN AMRO is op zoek naar nieuwe klantenservice medewerkers op de afdeling zakelijk. Als klantenservice medewerker werk je hybride thuis en op kantoor. Ben je benieuwd naar de procedure? Lees dan snel verder.

wat bieden wij jou
 • Startsalaris € 15,- en binnen 6 maanden € 16,-
 • Je start met een betaalde training van 5 weken
 • Contract naar keuze, 24 tot 36 uur per week
 • WFT-basis behalen op kosten van Randstad
 • Hybride werken op kantoor en thuis
 • Na een half jaar al kans op contract bij ABN AMRO!
wie ben jij

Als klantenservice medewerker op de afdeling Business Contacts ben jij het eerste aanspreekpunt voor diverse zakelijke klanten. Door jouw communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling zorg jij voor de juiste klantbeleving. Jij bent de klantenservice medewerker die we zoeken omdat:

 • jij hebt minimaal een mbo 4 diploma;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
 • je hebt een dienst verlenende- en servicegerichte instelling;
 • je hebt affiniteit met de zakelijke klant.
wat ga je doen

Tijdens dit sollicitatieproces zullen wij je vragen om een aantal korte neurowetenschappelijke games te spelen. Deze games geven je de kans om je potentieel, talenten en persoonlijkheid te laten zien.

Zo kunnen we iedereen die solliciteert gelijke kansen bieden. Dit doen we door iedereen te beoordelen op basis van objectieve, wetenschappelijk bewezen inzichten in plaats van op onderbuikgevoel.

Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijke groei en transparantie, zullen we ervoor zorgen dat je ook je resultaten ontvangt.

Bij ABN AMRO bellen zzp’ers, de mkb en grootzakelijke klanten naar jou als zij vragen hebben over dagelijkse

bankzaken. Dit zouden diverse vragen kunnen zijn over; internetbankieren, de app, betaalpassen, overboekingen of wijzigingen in het bedrijf. Zo werk je altijd vanuit het belang van de klant en de toekomst van de bank. De klant wilt graag geholpen worden en met jouw oog voor verbetering kan jij daar een bijdrage aan leveren.

 • Je geeft financieel advies aan de klant
 • De klant belt jou om bijvoorbeeld gegevens te wijzigen of heeft een vraag over internetbankieren
 • Je denkt mee over het verbeteren van processen
waar ga je werken

Binnen ABN AMRO is de functie zakelijk klantenservice medewerker vaak het vertrekpunt voor een mooie carrière. Bij ABN AMRO en Randstad staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Een vervolgstap kan bijvoorbeeld een coachende- en ondersteunende rol binnen afdeling zijn. Je kunt dan ook nieuwe collega’s gaan inwerken. Wil je WFT's behalen? Dat kan ook! Samen met jouw teamlead stel jij een ontwikkelpad samen en kun je naar een intern ABN AMRO contract toewerken. Je komt te werken op de afdeling Business Contacts.

Maar hoe ziet het proces er uit voordat je kan beginnen? Hieronder een opsomming zodat je weet waar je aan toe bent:

 • nav je sollicitatie krijg je een uitnodiging voor het Game Based Assessment en ga je aan de slag met de games;
 • een gesprek met de recruiter over je uitslag en zullen praktische zaken worden besproken;
 • na het positieve gesprek met de recruiter ga je op klikgesprek bij de bank;
 • er zijn meerdere startklassen, dus we kijken samen met jou wanneer je kan starten.
sollicitatie

Ben je enthousiast over deze functie bij ABN AMRO? Klik dan op de sollicitatieknop! Als je solliciteert, zal je een persoonlijke mail ontvangen met een link naar het Game Based Assessment. Wil je toch liever via de traditionele weg door middel van je CV? Ook dat kan! Geef dit aan in je motivatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:klantenservice medewerker hypotheken
Startdatum:18-04-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:16 – 16
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via bo.kooistra@nl.randstad.com of Bo Kooistra. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Klantenservice medewerker zakelijk solliciteer zonder CV, ABN AMRO Randstad 18-04-2024

Bekijk ook andere vacatures