Vacature Hybride Techniek Docent - Hybride Techniekdocent

Hybride Techniek Docent - Hybride Techniekdocent in Nijmegen

Hybride techniekdocent

Hybride Techniek Docent

Wil jij in het bedrijfsleven werken en tegelijkertijd ook je expertise delen met de volgende generatie? Word hybride professional en combineer je werk met een baan in het onderwijs!

Als hybride professional breng je jouw expertise naar het onderwijs. Voor enkele uren of structureel één of meerdere dagen per week. En combineer zo het onderwijs met jou huidige baan.

We zien dat hybride docenten vaker betrokken zijn bij proces- en productinnovaties, waardoor je met het combineren van twee soorten banen een mooie bijdrage levert aan het actualiseren van het onderwijs. Jij kijkt over grenzen heen en weet het onderwijs, het bedrijfsleven of de zorg te verrijken. Het levert je afwisseling, brede ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid op én daarnaast vervul je een maatschappelijke opdracht. Ook als je (nog) geen lesbevoegdheid hebt, kun je al de stap maken richting het hybride docentschap. Een mooie functiemix dus, waarin afwisseling, brede ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid belangrijke begrippen zijn.

Beschik jij niet over een lesbevoegdheid voor het mbo? Ook dan is het mogelijk om aangenomen te worden als hybride docent, mits jij beschikt over specifieke expertise en/of praktijkervaring:

Structureel is aanname mogelijk wanneer je op jaarbasis maximaal 6 uur per week als docent werkt;
Werk je meer dan 6 uur? Dan is een tijdelijk dienstverband van maximaal 3 jaar mogelijk.
Heb jij interesse in deze vacature?

via mailFunctie:hybride techniek docent techniekdocent
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 6

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ROC Nijmegen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Hybride Techniek Docent – Hybride Techniekdocent ROC Nijmegen 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures