Vacature Helder

Helder in Nijmegen

Bureau Natuurbalans Limes Divergens BV

Ecologisch adviesbureau

Natuurbalans-Limes Divergens

Sinds 1992 richt Natuurbalans-Limes Divergens BV uit Nijmegen zich op ecologisch onderzoek en advies

in heel Nederland. Onze 25 medewerkers bieden een brede kennis van flora, zoogdieren, vogels, reptielen, amfibieën, vissen en insecten. Ruime ervaring is opgedaan op het gebied van natuurbeleid en natuurwetgeving.

Onze kennis zetten we in voor inventarisaties, monitoringsprogramma's, beheersplannen en

toetsingen in het kader van de natuurwetgeving.

Wat we doen

Helder en praktisch natuuronderzoek

Bij onze onderzoeken en rapportages staat de opdrachtgever centraal. De combinatie van kennis van soorten, ecosystemen en natuurwetgeving maakt het mogelijk om de voorliggende vragen helder en op maat te beantwoorden.

Natuurwetgeving: waar moet uw bedrijf aan voldoen?

De Nederlandse en Europese natuurwetgeving verandert snel. Natuurbalans-Limes Divergens kent de actuele regels en procedures en zorgt ervoor dat uw projecten maximaal de ruimte krijgen binnen de natuurwetgeving. Hierbij zoeken we naar praktische oplossingen.

Schakel onze hulp in voor de toetsing natuurbescherming onder de Omgevingswet en het verkrijgen van een vergunning voor bijvoorbeeld een flora- en fauna-activiteit of een Natura 2000-activiteit.

Logo Natuurbalans Limes DivergensLogo NGBLogo NGB

Natuurbalans-Limes Divergens BV is aangesloten bij het Netwerk Groene Bureaus, brancheorganisatie voor kwaliteitsbevordering en belangenbehartiging

en is ISO9001-gecertificeerd.

Neem contact met ons opFunctie:helder
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Natuurbalans/Limes Divergens via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Helder Natuurbalans/Limes Divergens 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures